Ma Magyarországon szerintetek a kutya/macska tulajdonosok hány százaléka vásárol tudatosan, minőségi tápot a kedvencének?
- Mibül?
- Minek, mikor itt a házi kaja, ami megmarad?
- Ha a macska teleeszi magát, akkor nem vadászik, és akkor telejövünk egérrel. Akkor meg minek kéne a macska?
Dehogynem, csak el kell találni a vevők számát. Én pl. havonta ötven kg tápot veszek csak a macskáknak. Ha van csupán száz vevőd, akinek van pl. két nagytestű kutyája az már lehet egy kisebb üzlet.
Egyébként milyen tápot tervezel?
"4/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor erre a piacra vállalkozást építeni, kizárólag belföldi kezdéssel nem valószínű, hogy megérheti..."
Te egy barlangban laksz??? SOK állateledeles van. Jó, hogy nem akarod feltalálni a kereket, vagy a TV-t.
Köszi a válaszokat...
Mindenképpen webáruházakban gondolkodtam eddig is egyébként.
Csak ha nincs akkora igény országszerte amekkora kéne, akkor bajos az egész.
Még egyelőre a piackutatásnál tartok, nem kezdtem bele ténylegesen az igények felmérésébe, de nem is tudom hogy ezt majd hogy kéne...
Marketingre elég sok olyan ötletem van, ami forradalmi lehet itthon.
De egyelőre nekem az jött ki, úgy hogy még csak a felszínét kapargatom a témának, hogy irreálisan sok terméket kéne eladni ahhoz, hogy vissza jöjjenek egyáltalán a költségek.
Kb. annyit amennyit az összes prémium márka adhat el, együttvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!