Hogyan szoktassam össze a kölyök kutyámat a felnőtt(7 éves) macskámmal?
Egy új családtagunk lesz még pedig egy kölyökkutya(1-2 hónapos). A macskám ki-be járós. A kutya meg szintén kinti lenne. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudnám őket egymáshoz szoktatni? Első alkalomkor mit érdemes csinálni? A macskám jó szívű hiszen eteti a másik macska barátját és olykor még a süniknek is szokott kuncsorogni egy kis kaját.
Ha esetleg lenne olyan valaki akinek sikerült a kölyök kutyáját össze szoktatni a felnőtt macskájaval az kérem segítsen, hogy mit és hogyan csinált. Illetve más is írhat tippeket stb.
Köszönöm előre is!
Semmi extra. A kölyök kutya játszani akar majd a macskáddal. Ő pedig partner lesz vagy sem. Minden erőlködés nélkül megszokják egymást, mivel kölyök kutyáról van szó.
Felnőtt kutyával nehezebb lenne a helyzet.
6. Te magad írtad, hogy 1-2 hónaposan hozzátok el!
4-6 hetes kutya még szopik...
Akkor ki is ír baromságokat?
Utólag: A kutya korát rosszul írtam ezért írtam kevesebbet mint amennyi a kutya. A lényeg,hogy kölyök kutya és már nem szopik. Nincs annyi időm,hogy veled foglalkozzak,hanem inkább a kutyámmal játszok. Ezek nem bizonyítékok ha félre írtam a kutya korát...
Itt le is zártam végleg! Ha valaki esetleg tudja,hogy lehetne kérdést kitörölni,hogy ne jöjjön több üzenet rá azt megköszönném!
Evimen-nek meg köszönöm a segítséget! :)
"Ezek nem bizonyítékok ha félre írtam a kutya korát..."
De azok mivel ezt csak utólag közölted...
UI: kérdést te nem tudsz törölni csak a moderátorok, ha bemész a kérdéseid menüpontba a kérdésed mellett van egy x azt meg kell nyomni és kikerül a kérdéseid menüpont alól így nem jelzi a további válaszokat neked, de a kérdésed másoknak továbbra is látható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!