Ebből úgyis leszázalékolás lesz csak. Akinek kutyája van, nyilván a macskát egy sokkal függetlenebb állatnak látja, akit kevésbé kötne le a séta, vagy a játék, tanulás, kevésbé ember, inkább kaja orientált, aki 0-24-ben el van amúgy alvással. Az én macskám ha jönnek vendégek ahoz megy akinél kaja van, hiába szólítom, le se xarja. AKinek meg csak macskája van, esetleg soha nem is volt kutyája, vagy egyenesen utálja őket, az nyilván a macska pártján lesz, mert hát a cicák nagy része szeret azért dörgölőzni, rajtad aludni, bújni, nyervákolni a simiért, várhat ő is az ajtónál mikor mész haza stb.
Egyébként nekem macskám van, de ÁLTALÁNOSSÁGBAN a kutyákat hűségesebbnek mondanám, mert én az ő szemükből, testbeszédükből sokkal többet kitudok olvasni. :D DE léteznek olyan kutyák akik le se xarják kivel vannak, kajával simán kiviheted a világból, és vannak macskák, akik pl a gazda változástól olyan depressziósak lesznek, hogy képesek éhezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!