Hogyan szigeteljem a kutyaházat? Ötletek? ⤵️⤵️⤵️⤵️
Figyelt kérdés
Van itthon hungarocell.
Pokrócot tavaly mindig kiszedték maguk alól... Nem is értem, meg az oldaláról is leszedték (WTF???) Közepes szőrűek. Bent nem lehetnek, mert vannak bent más állatok.
Van meg egy régi csirkeól vagy mi, azon gondolkozom azt esetleg valahogy kialakítani, mert nagyobb is, mint a kutyaház.
2020. nov. 1. 11:36
11/14 anonim válasza:
10es a macska is bevisz nedvességet, az is elég, amugy jó megoldás a többi része.
6os talán addig nem kellene a marsra menni amíg a földön emberek halnak éhen, fagynak meg...
12/14 A kérdező kommentje:
De ezt az infrapanelt valahova bekelleme dugni nem? Konnektor vagy ilyesmire gondolok. Én nem tudnám nekik bedugni sehova
2020. nov. 1. 12:07
13/14 anonim válasza:
#11, igen, ez tíz éve volt, azóta olvastam, hogy a szalma jobb lett volna
(azóta férj ki lett rakva - aki nem engedte bentre a macskát - szóval a probléma megoldva..:-D )
14/14 anonim válasza:
Mi pont most csináltunk kutyaólat, mivel tavasszal szeretnén még egy kutyust. Azt csináltuk, higy volt egy régi màszókánk amit apukâm csinàlt, és az alját(lábát) levágtuk, mármint a mászókának, és a felső tésze ház alakú, azt bedeszkáztuk, és raktunk bele szigetelőanyagot, és nagyon bennt tartja a meleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!