Hogyan szigeteljem az akváriumomat?
Figyelt kérdés
Van egy 110 literes akváriumom és szeretném a biztonság kedvéért leszigetelni (mert régen volt használva és az egyik sarka kicsit sérült) de tudtommal nem ereszt. Vettem F. BS ragasztó és tömítőanyagot és ezzel hogyan szigeteljem? A belső szigetelésre rákenhetem vagy távolítsam el a mostanit (amivel össze van ragasztva)?2015. dec. 23. 14:10
1/3 anonim válasza:
Ha eltávolítod a mostanit, akkor szétesik az akvárium.... nem?
Kend rá.
Szerintem azt is ugyanúgy kell használni, mint bármilyen szilikonos ragasztót. Vékony rétegben rákeled, nedves spatulával lesimítod, és vársz pár napot a száradással. De biztos rá van írva.
3/3 elwera válasza:
Volt hogy eresztett egy gyári akvárium, amit egy nagykerből hozattam. Nem akartam visszavinni, ezért fogtam egy kis tubus FBS szilkont, körbenyomtam csíkban az éleket, majd elsimítottam az ujjammal. Vártam egy napot mire az FBS megszáradt, és hát elég gusztustalanul nézett ki, mert jó vastagon körbekentem, viszont utána már nem eresztett. Az aljára másnap öntöttem kavicsot, az eltakarta a ragasztónyomokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!