Cigi füst jön a konnektorból. Hogy szigeteljem le?
A másik szobában cigiznek, akkor a konnektoron keresztül átjön a füst. Nem akarom használni azt a konnektort, szóval bármilyen tipp jól jönne. Nem vagyok az a barkácsolós fajta, így nem merem kiszerelni a konnektort, hogy csak egy lyuk legyen ott.
Eddig egy vastag celluxal próbáltam összeragasztgatni. Jobb lett kicsivel, de még mindig érzem a füstöt.
Kedves kérdező az egyes válaszát hagyd figyelmen kívül !
Semmilyen folyadékot (folyadékpermetet) nehogy odafújj...
Veszélyes lehet !
Vastagabb kartont,esetleg műanyag lemezt (kb 13x13 cm-eset) szilopaszttal négyzet alakban körbekensz jó vastagon,és elfeded vele a konnektort.
Keresztbe van kötve a panelfali csövezés és áttörték a konnektorok elválasztó műanyaglapját.
Konnektorokat kiszedni, 1cm vastag xps-ből korongot vágni, akriles tömítővel "beragasztani", elválasztani a két oldalt. De nem csak itt, hanem a mellette levő konnektoron is, illetve a plafonnál lévő elosztódobozt is megnézni. Hasonló módival ledugózni a csöveket.
Evvan. Anno vicces kedvűek voltak a betongyári írni-olvasni se tudó melósok.
Nem lesz jó.
Ha azt a lyukat nem akarja használni, akkor konnektort le kell szerelni, xps-ből vagy hungarocellből korongot vágni, akriltömítővel körbekenni és beledugni, majd ismét körbekenni. A panelben ezek a lyukak belül szélesebbek, nem tudja máshogy tisztességesen lezárni a qrva bagóbűzt, a huzat át fogja hozni. Nálam csak el volt repedve, de ez is bőven elég volt. Nyomtam rá akriltömítőt és egy vékony, bekent plexilapot is. Nálam a csövezés szerencsére nincs keresztben, de az is remekül áthúz, s így a plafon közepén, a lámpából is tud jönni a qrva bagószag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!