Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyepin hogy lehet kutyát leadni?

Gyepin hogy lehet kutyát leadni?

Figyelt kérdés

Sajnos minden más lehetőséget kilőttünk. Túl öreg a kutya, senkinek se kell, pedig hónapok óta kerestünk gazdát. A menhelyeken nem fogadják, mert mind tele van. Nekünk is mennünk kell pár napon belül, és sehogy se tudjuk vinni.

Marad a gyepmesteri telep. Azt tudom, hogy le lehet adni, de nincs róla semmilyen információ, hogy ez hogy működik, mibe kerül, stb.

2020. okt. 12. 23:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
86%

24 vagyok!

Naivak vagytok, ha azt hiszitek, hogy Ti sosem kerülhettek ilyen helyzetbe.

Láttam pár ilyet, aki azt hitte, hogy vele nem történhet olyan, hogy elveszti mindenét, de tudjuk, itt mindenki 5001at keres egy hónapban és van minum 5 milla tartaléka.

Nálunk keress kutyával albérletet, kb 85 százalékban nem vihetsz állatot, akibe igen, ott kb 130 / hó.

Én is voltam szar helyzetbe, sose gondoltam volna, nálam anyám befogadta addig a kutyám, de nem mindenkinek van más választása. Kutyát örökbe adni se könnyű, a menhelyek tele vannak (alá írom felelőtlen emberek miatt a többség).

Nekem egy tk-s német juhászom van. Mellette egy befogadott pincsim, egy öreg kaukázusi keverék, egy görény, és egy hete hoztam haza egy beteg macskát.

Mellette van 2 ló bertartásban és én hoztam 2 mentett lóvat.

Gyerekként is minden állatot haza vittem és lett neki gazda.

Amióta magam tartom el 16 kutyának és 7 macskának találtam helyet. De én örököltem telket és ott van bőven hely.

Adozom én is menhelynek, plusz viszek tápot.

Diákként sétáltatni is jártam.

Gyerek, munka mellett enyire telik most csak tőlem.

De nem értem ezt a sok ítélkezést... 😒 Ettől nem lesz megoldás a kutyának.

2020. okt. 13. 11:33
 32/47 anonim ***** válasza:
73%

A kérdezőt már nem is igazán érdekli megoldás, ha végigolvasod a válaszokat volt aki érdeklődött a kutyus után, de nem érdekli.

2020. okt. 13. 11:35
 33/47 anonim ***** válasza:
39%

24*

"Nyilván nem mondom a szemükbe élőben az ilyen söpredék férgeknek hogy azok, disztingválok",latod ez a baj! Itt anonim oldalon érdekes van szád.

Én 28 éves vagyok.

2020. okt. 13. 11:35
 34/47 anonim ***** válasza:
37%
Vagy csak megunta a kiosztást a segítség helyett..
2020. okt. 13. 11:38
 35/47 anonim ***** válasza:
56%

Hát nem tudom, ha nekem valami igazán fontos, akkor nem megy el a kedvem tőle pár netes komment miatt.... Nekem az egészből az jön le, hogy megunta a kutyust egyszerűen. :(

2020. okt. 13. 11:41
 36/47 anonim ***** válasza:
83%
Töröltek valamit, így átrendeződött az egész. Jelenleg 26-os, 10:58-as, válaszolnál arra hogy te miért nem fogadod be a kutyáját?
2020. okt. 13. 11:57
 37/47 anonim ***** válasza:
55%

ma 11:33!

Igen, kerülhetek ilyen helyzetbe. Csakhogy mindegyik kutyámra van szerződés a tenyésztővel, amiben szerepel, hogy ha bármi gond történik, magukhoz veszik őket. Ez a végső opció.

Menhelyes kutyáknál szintén van ilyen szerződés a menhelyjel.

2020. okt. 13. 12:06
 38/47 anonim ***** válasza:
53%

Amúgy én is ezen gondolkoztam, hogy vajon honnan lehet a kérdésben szereplő kutya... mert tenyésztő meg menhely is visszaveszi ha a gazdi mégse tud róla gondoskodni tovább....

2020. okt. 13. 12:12
 39/47 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk se vették visza a szomszéd kutyáját hiába a menhely. Úgyhogy ilyen is van.

Utcán talált is lehet...

2020. okt. 13. 12:29
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akik ajánlottak segítséget írj nekik. Hátha találtok közösen jó megoldást és lehet, hogy csak ideiglenesen kéne megválnod a kutyádtól. Egy próbát megér!
2020. okt. 13. 12:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!