Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy működik a kutyakaki...

Hogy működik a kutyakaki összeszedése, ha nincs kuka a közelben?

Figyelt kérdés

Faluban lakunk, nem tudok róla hogy lenne köztéri szemetes valahol. (Kivéve a buszmegállóban, a házunktól nem messze)

Ilyen helyeken hogy működik a kutyakaki összeszedése séta közben?

Ha csak kerülünk egyet a faluban, akkor bezacskózom és kézben hazahozom, ez oké. De ha barangolnánk egy darabig?

Be lehet menni az erdőbe a falu szélén, szoktunk is menni egész napos túrákra, akkor milyen megoldások vannak, hogy ne kelljen estig kézben cipelni a zacskót? (Más szemét esetén visszarakom a hátizsákomba, de a kakit nem tárolnám a táskában a többi cucc mellett...)

Láttam arról parázs vitát már, hogy erdőben össze kell-e szedni, nem szeretnék erről vitázni, tételezzük fel hogy az erdő felé, még a falu belterületén a házak közötti úton végzi a dolgát a kutya.

Mik a lehetőségek? Van valakinek tapasztalata ilyen környékkel?

2020. okt. 12. 17:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, lehet ez egy hülye megoldás, de nekem az jutott eszembe, hogy mondjuk az erdő bejáratánál elrejted a fűben, vagy valamelyik fa tövéhez lerakod a zacskót, aztán hazafele felveszed és kidobod. Nem tudom ez mennyire kivitelezhető és hogy mekkora a forgalom ott a falu széli erdőben, de akár ez is megoldás lehet szerintem, még mindig jobb mint ott hagyni a kakit összeszedetlenül.
2020. okt. 13. 06:24
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Nem hajt senki tehenet és nincsenek kóbor kutyák, nem klasszikus falu, inkább "község"-nek nevezném akkor, kertváros jellegű hely.

Ahol én is utálok kutyaszarba lépni, szóval nem tervezem otthagyni én se.

2020. okt. 13. 07:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!