A kutyám hirtelen ragaszkodó lett. Miért?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon idős (11éves) benti kutyusok. Nagyon sokat volt így is szeretve.
De most hirtelen az utóbbi pár hétben nagyon megváltozott a viselkedése.
Bárhová megyünk mindig követ mindig lábnál van. Állandóan kéri h simizzük, ha abbahagyjuk akkor odanyomja a fejét .
Ez mit jelent? Étvágya ugyanúgy van.
De ugye nem készül meghalni?
2020. okt. 11. 07:11
1/4 anonim válasza:
Nagytestű? A nagytestű kutyák nem elnek sokáig😢 vagy érzi hogy ő nincs rendben vagy ti. Apukámnak a macska is még a kutya is ezt csinálta aznap estére elment a szivritmusa. Megérzik az állatok
2/4 anonim válasza:
Azért egyáltalán nem biztos, hogy baj van. Lehet, hogy csak idős korára ilyen lett. Nekem is van egy 11 éves labradorom, szerintem sokkal bújósabb, mint fiatal korában.
3/4 anonim válasza:
Bújik
Ha kutyád szívesen fogadja a simogatást, puszikat ad és a közeledben marad, ha dédelgeted, akár a kezed alá dugja a fejét vagy neked dől, egyértelműen élvezi az érintésed. Nem minden kutya igényli a testi kontaktust, ha arrébb húzódik vagy félrevonul, ezzel jelzi, hogy egy kis térre, nyugalomra van most szüksége. Lehet, hogy öregszik.
4/4 anonim válasza:
Előttem jókat írtak. Megjegyzem, ez most az őszi vedlés ideje. Talán érzi, hogy feszül a szőre, és ki kellene kefélni,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!