Ha megölöm a szomszéd kutyáját az én portámon az büntetendő?
*trollkodtam
*annyi
No, sok volt ez mára...
Szerintem is sok volt a hülyeségedből, amúgy adtam tippet a kérdezőnek a kutyával kapcsolatban is, és ha tudnál olvasni, ugyanúgy elítéltem a felelős kutyatartókat is. Aki pedig lósz.rt sem ért se az állatvédelemhez, se az ökológiához, se a biológiához, az ne beszéljen szintekről, főleg ne szellemiről! :) Értelmetlenül hadoválsz kádári kisemberről, házmesterekről, magyarozol ész nélkül, holott ha valaki, hát te tökéletesen hozod az átlag szintjét állattartás szempontjából. Érdekes, ezek szerint Németország is tele van kádári kisemberrel, meg Ausztria is.
Amúgy őszintén mondj már egy állatfajt, amelyik kihalna az ember nélkül? Mivel úgy állítottad be, mintha ez csak a macskáknál lenne így. Amúgy mostanra érdekelne az a logika is, hogy te honnan szedted, hogy kutyákkal tépessen szét bárki is macskákat? A gyerekeket meg végképp értelmezhetetlen, hogy hoztad ide. Bírom, amikor a hülye okoskodik annak, aki ezen a területen dolgozik ténylegesen is, nem csak püföli a billentyűzetet ész nélkül laikusként. :)
* elítéltem a felelőtlen kutyatartókat is
Na látod, már teljesen gyagya lettem a marhaságaidtól
Kérdező, azt nem tudom hogy merre élsz, de szerintem Magyarországon, ilyen súlyos helyzettel mindenképpen foglalkoznak a hatóságok, településtől függetlenül...
Hiszen itt emberi életekről is szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!