Mit tegyek, ha a felso szomszed a nyakamba vizelteti a kutyajat a korfolyoson rendszeresen, egyre gyakrabban?
Tobbszor szoltam neki, de csinalja ugyanugy. Aprilisban vette a kutyat. Ahogy emlekszem,nyar elejen kezdodtek az idevizelesek. Legtobbszor pentek es szombat este,ejjel vizel ide a kutya,a korlatrol pattog az ajtomra,mindenre!
De elofordulhat barmely napon,napszakban. Alig merek kimenni a lakasbol. Kozos kepviselo is szolt neki mult heten,erre most latom,mmegint idevizelt a kutya. Teljesen el vagyok keseredve! Nagyon felek,hogy pont ,mikor kint vagyok,akkor fog egyszer levizelni! De az is eppen eleg,hogy az ajtomat nem gyozom fertotleniteni,ahogy a korlatrol pattog ra a vizelet!
Egyedulallo roma fiatalember, alberlo. A tulajdonosnak is szolt a kozos kepviselo mult heten,azt hiszem. Amiota itt lakik,nincs nyugalmam ket eve. De most ez mindennek a teteje!
Azzal vedekezik,hogy biztos rossz a teto,ereszt a csatorna,meg esett az eso, de amugy nem esett. Ja,meg kimosott ruha csepegese se lehet,mert a folt nem tunik el a foldrol , ott marad. Meg azt mondja,nem is volt itthon,erre mondom neki,lattam, hogy egett nala a villany,erre o, hat,azt honnan tudom,o mindig olyan szorosan lehuzza a redonyt!
Probalom vele kialakitani a joszomszedi viszonyt,miota idekoltozott,hatha akkor nem csinalja,amit csinal. Sajat elmondasa szerint nagyon unatkozni szokott.
3, 4 Nem a folyosón pisil a kutya, hanem a leírásból úgy tűnik a felső szomszéd kutyája és az erkélyről folyik a pisi az alsó lakóhoz.
Gondolom a kedves szomszéd lusta kivinni a kutyát, főleg éjjel ezért az az erkélyen pisil, onnan meg lefolyik...
Le kell videózni, a közös képviselőnek megint szólni és ha semmi sem történik, jelentsd fel.
Az ember, a szomszed 25 -30 eves. A kutya kb. december,januarban szuletett,olyan kis,fekete deneverkinezetu divatkutya,ami most mindenkinek van. Ez mar nem kolyok! Aprilisban kerult ide a kutya,akkor meg latszott,hogy kolyok, rajta. Gondolom,olyan december,januar kornyeken szulethetett.
Tehat most fel-egy eves a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!