Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a felso szomsze...

Mit tegyek, ha a felso szomszed a nyakamba vizelteti a kutyajat a korfolyoson rendszeresen, egyre gyakrabban?

Figyelt kérdés

Tobbszor szoltam neki, de csinalja ugyanugy. Aprilisban vette a kutyat. Ahogy emlekszem,nyar elejen kezdodtek az idevizelesek. Legtobbszor pentek es szombat este,ejjel vizel ide a kutya,a korlatrol pattog az ajtomra,mindenre!

De elofordulhat barmely napon,napszakban. Alig merek kimenni a lakasbol. Kozos kepviselo is szolt neki mult heten,erre most latom,mmegint idevizelt a kutya. Teljesen el vagyok keseredve! Nagyon felek,hogy pont ,mikor kint vagyok,akkor fog egyszer levizelni! De az is eppen eleg,hogy az ajtomat nem gyozom fertotleniteni,ahogy a korlatrol pattog ra a vizelet!

Egyedulallo roma fiatalember, alberlo. A tulajdonosnak is szolt a kozos kepviselo mult heten,azt hiszem. Amiota itt lakik,nincs nyugalmam ket eve. De most ez mindennek a teteje!

Azzal vedekezik,hogy biztos rossz a teto,ereszt a csatorna,meg esett az eso, de amugy nem esett. Ja,meg kimosott ruha csepegese se lehet,mert a folt nem tunik el a foldrol , ott marad. Meg azt mondja,nem is volt itthon,erre mondom neki,lattam, hogy egett nala a villany,erre o, hat,azt honnan tudom,o mindig olyan szorosan lehuzza a redonyt!

Probalom vele kialakitani a joszomszedi viszonyt,miota idekoltozott,hatha akkor nem csinalja,amit csinal. Sajat elmondasa szerint nagyon unatkozni szokott.

2020. okt. 3. 05:40
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

5-os valaszolonak:

Ez egy korfolyosos haz,az erkely tkp. a folyoso es forditva. Gangos, pesti szazeves berhaz. A kutya pisal a harmadikon a kore a szomszed ajtaja elott,az lecsurog hozzam a masdikon csapodik, akorlaton,onnan pattog szet oldalra ajtomra,kilincsemre,ablakomra. Borzasztoan felek,hogy pont akkor megyek ki a folyosra,mikor fent a kutya epp vizelt es akkor rám is rám csurog!

Foleg este,mikor kilepes elott nem tudok kinezni az ablakon,nem latom, mi a helyzet odakint. Ugye,most mar lassan negy,ot orakor sotet lesz.

2020. okt. 22. 16:28
 32/49 anonim ***** válasza:
78%
Hagyd már abba
2020. okt. 22. 16:58
 33/49 A kérdező kommentje:
En abbahagynam, ha felso szomszed abbahagyná. Ha ti unjatok egy honapja, en mennyire unhatom: masfel eve!
2020. okt. 22. 18:07
 34/49 anonim ***** válasza:
78%
Rakj ki egy napernyőt vagy vezess áramot a korlátba vagy bánom is én. Nemigaz hogy ezen kattogsz másfél éve és még nem talaltal megoldást.
2020. okt. 22. 18:17
 35/49 A kérdező kommentje:
Igen. A kutyaval fel eve van gond, a szomszeddal egyeb dolgok miatt masfel eve,miota itt lakik. Ilyen szomszedom meg nem volt eletemben, akivel rovid idon belul nem sikerult dűlőre jutni!
2020. okt. 22. 18:22
 36/49 anonim ***** válasza:
81%
Költözz el. Vagy szerezz egy wudubabat
2020. okt. 22. 18:25
 37/49 A kérdező kommentje:
Mindket vegen ZartEreszcsatornan gondolkodtunk a baratommal,de cseak elvileg hangzik jol,mert nagy eso,ho eseten nem tud a viz felso szomszed folyosojarol tavozni. Nyitott meg megint nem jo,mert akkor nagy eso eseten hova zudulna le az ereszbol a rengeteg viz? Levezetni a foldszintig meg megint nem tetszene a lakoknak,az biztos.A kozos kepviselo azonnal leszereltetne esztetikai indokkal,mivel muemlek jellegu haz.
2020. okt. 22. 18:28
 38/49 A kérdező kommentje:
Koltozzek el,konnyu azt mondani!
2020. okt. 22. 18:29
 39/49 anonim ***** válasza:
82%
Hu nem igaz hogy mástól várod a megoldást. Oktober 3-an írtad ki a kérdést voltak válaszok -oké, tanácsok -oké. Nem feleltek meg ennyi. De Ne panaszkodni járj ide. Arra ott a piac az öreg nénikkel.
2020. okt. 22. 20:55
 40/49 A kérdező kommentje:
Oke.
2020. okt. 22. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!