Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a felso szomsze...

Mit tegyek, ha a felso szomszed a nyakamba vizelteti a kutyajat a korfolyoson rendszeresen, egyre gyakrabban?

Figyelt kérdés

Tobbszor szoltam neki, de csinalja ugyanugy. Aprilisban vette a kutyat. Ahogy emlekszem,nyar elejen kezdodtek az idevizelesek. Legtobbszor pentek es szombat este,ejjel vizel ide a kutya,a korlatrol pattog az ajtomra,mindenre!

De elofordulhat barmely napon,napszakban. Alig merek kimenni a lakasbol. Kozos kepviselo is szolt neki mult heten,erre most latom,mmegint idevizelt a kutya. Teljesen el vagyok keseredve! Nagyon felek,hogy pont ,mikor kint vagyok,akkor fog egyszer levizelni! De az is eppen eleg,hogy az ajtomat nem gyozom fertotleniteni,ahogy a korlatrol pattog ra a vizelet!

Egyedulallo roma fiatalember, alberlo. A tulajdonosnak is szolt a kozos kepviselo mult heten,azt hiszem. Amiota itt lakik,nincs nyugalmam ket eve. De most ez mindennek a teteje!

Azzal vedekezik,hogy biztos rossz a teto,ereszt a csatorna,meg esett az eso, de amugy nem esett. Ja,meg kimosott ruha csepegese se lehet,mert a folt nem tunik el a foldrol , ott marad. Meg azt mondja,nem is volt itthon,erre mondom neki,lattam, hogy egett nala a villany,erre o, hat,azt honnan tudom,o mindig olyan szorosan lehuzza a redonyt!

Probalom vele kialakitani a joszomszedi viszonyt,miota idekoltozott,hatha akkor nem csinalja,amit csinal. Sajat elmondasa szerint nagyon unatkozni szokott.

2020. okt. 3. 05:40
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
84%

És lefújod az egész körfolyosót vagy hogy gondoltad??

Amúgy nem old meg semmit, ha nem viszi ki a gazdája akkor is oda fog pisilni, nem tudja végtelenségig visszatartani...

2020. okt. 4. 09:30
 12/49 A kérdező kommentje:
Hat,igen.
2020. okt. 4. 23:38
 13/49 A kérdező kommentje:
Ereszcsatorna kellene vegig a lakasa elotti korfolyoso resz szelen, az ot meter...szlikonnal ragasztva,hogy vizzaro legyen a reseknel.
2020. okt. 4. 23:40
 14/49 A kérdező kommentje:

Ma megint idevizelt . ilyen meg nem volt,hogy egy hetvegen ketszer is.

Juniustol szeptemberig ket-haromhetente egyszer, utana minden szombaton harom hetig, most meg egy het alatt ketszer is.

Legtobbszor szombat es vasrnap reggel fogad a bejarati ajtom elott tocsa. Vajon miert pont ekkor? Hetvegen este berugik a gyerek? Ma viszont delben vizelt ide. Ilyen kevesszer volt eddig.

Amugy tegnap figyelmeztettek az allatvedok ot es a tulajdonost, akiknek en tettem bejelentest gondatlan tartas miatt. Ugy latszik,most meg inkabb idevizelteti,csakazertis.

2020. okt. 4. 23:46
 15/49 anonim ***** válasza:
87%
A tulajnak kell szólni,újra. Hivatalosan felszólítja,hogy változtasson a viselkedésén,ha ez nem sikerül akkor kiteheti.
2020. okt. 6. 12:58
 16/49 anonim ***** válasza:
43%
Menj fole es pisild le. Dedos ,de talan betalal.
2020. okt. 6. 21:58
 17/49 A kérdező kommentje:

Koszi a jo tippeket. A tulajdonos holnap hetre idejon. Meg van beszelve.

Gondolkodtam a vizelesen is mar. Ja.

Fole nem mehetek, legfelso szint,de ajtaja ele mehetek.

Antsz bejeletest is teszek,kozegeszsegugyi problema miatt, meg hazirend megsertese miatt szabalysertesi eljarast is kezdemenyezhetek esetleg. A keruleti jegyzonek is irtam szombaton. Meg a kozos kepviselonek is ujra.

Meg tobb allatvedo szervezetnek.

DE ENNEK A SZEP SZO NEM HASZNAL!!!

Lehet,hogy a csunya se!

2020. okt. 7. 00:07
 18/49 A kérdező kommentje:
Szombaton az allatvedok figyelmeztettek,akkor a berlo es tulajdonos is mindent megigert,hogy jok lesznek,ilyen tobbet nem fordul elo,stb. ,erre vasarnap delutan mit latok: minden eddiginel nagyobb hugyfolt a korlatomon es alatta mindenfele szetfrocsogve. Azt hittem, a guta ut meg,mikor meglattam.
2020. okt. 7. 00:10
 19/49 A kérdező kommentje:

Vagy ra kene kiabalni.

Mikor idekoltozott, masfel eve, elegge hangosan hallgatta a zenet elso hetvegen, pentek este, aztan valaki jo erosen bedorombolt az ajtajan es rakiabalt, hogy igy meg ugy, azonnal kapcsolja ki, meg szol a kozos kepviselonek, meg ilyenek, aztan tobbet soha merte annyira felvenni a hangerot!

Ugy latszik, az eroszakbol, abbol ert csak.

A folyoso is rettento piszkos a lakasa elotti reszen odafent.

2020. okt. 7. 00:22
 20/49 A kérdező kommentje:

Ez kulonben egy olyan gyerek,aki minden szabalyt megszeg,ami csak a hazirendben van.

Ejfelkor labdazik a szobaban a kutyaval,aztan utana reggel hatkor megint.

Mosogep centrifuga szokott menni ejjel kettokor is neha,tegnap elott is ejfelkor ment. Csepego szonyeget felem teregeti,ami miatt szinten szazszor szoltam neki baratsagos hangnemben. Kertem azt is,ne poroljon semmit felettem, ezt se nagyon veszi figyelembe, porolja ram a kutyaszoros pokrocat. Ejszaka butorokat huzigal, atrendezi a lakast. Az mar a legkevesebb, hogy sarkon jarva, duborgo leptekkel jarkal, az mar szinte eltorpul a tobbi dolog mellett.

Mindezek miatt en nem szolok neki.

Engem csak ket dolog zavar,ha csepegtetnek ram fentrol akarmit vagy port raznak ram, a tobbiert nem is szoltam neki soha.

De ez a kutyavizelet lefolyas,ez teljesen kiakaszt! En mar attol is tiszta ideg vagyok,ha a vizes szonyeget , labtorlot felem teregeti es azt csepegteti le ram!!!

2020. okt. 7. 00:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!