Mit tegyek, ha a felso szomszed a nyakamba vizelteti a kutyajat a korfolyoson rendszeresen, egyre gyakrabban?
Tobbszor szoltam neki, de csinalja ugyanugy. Aprilisban vette a kutyat. Ahogy emlekszem,nyar elejen kezdodtek az idevizelesek. Legtobbszor pentek es szombat este,ejjel vizel ide a kutya,a korlatrol pattog az ajtomra,mindenre!
De elofordulhat barmely napon,napszakban. Alig merek kimenni a lakasbol. Kozos kepviselo is szolt neki mult heten,erre most latom,mmegint idevizelt a kutya. Teljesen el vagyok keseredve! Nagyon felek,hogy pont ,mikor kint vagyok,akkor fog egyszer levizelni! De az is eppen eleg,hogy az ajtomat nem gyozom fertotleniteni,ahogy a korlatrol pattog ra a vizelet!
Egyedulallo roma fiatalember, alberlo. A tulajdonosnak is szolt a kozos kepviselo mult heten,azt hiszem. Amiota itt lakik,nincs nyugalmam ket eve. De most ez mindennek a teteje!
Azzal vedekezik,hogy biztos rossz a teto,ereszt a csatorna,meg esett az eso, de amugy nem esett. Ja,meg kimosott ruha csepegese se lehet,mert a folt nem tunik el a foldrol , ott marad. Meg azt mondja,nem is volt itthon,erre mondom neki,lattam, hogy egett nala a villany,erre o, hat,azt honnan tudom,o mindig olyan szorosan lehuzza a redonyt!
Probalom vele kialakitani a joszomszedi viszonyt,miota idekoltozott,hatha akkor nem csinalja,amit csinal. Sajat elmondasa szerint nagyon unatkozni szokott.
Tegnap itt volt atulaj es harmasban megbeszeltuk.
A tulaj nekem adott igazat,kerte agyereket,hogy tartsa be,amit kerek tole, ne poroljon,ne csepegtessen,foleg ne vizeletet es ne teregessen felem semmit a korlatra!
A tobbit is felsoroltam,mkiet szokot csinalni,de hangsulyoztam,h. engem ez aharom dolog zavar istenigazabol,ezert viszont harapok! Ezert a harom dologert.
A tulaj kerte,hoy kuldjem el akepeket akutyavizeletrol,amiket eddig keszitettem es meg aznap este at is kuldtem neki, egy hosszu ímél kíséretében, hogy mi agond agyerekkel,m it gondolok rola, meg errol az egszrol,meg hogy milyen jogi lepeseket fontolgatok,meg hoy eddig milyen bejelenteseket tettem, kinek, hova.
A gyerek aszongya,hogy oszerinte maganugy,hogy van-e kozteruleten, a tarsashaz folyosojan poraz akutyan!!! Tegnapi beszelgetes soran. De atulaj elmagyaraztaneki,hogy nem az.
Ma is poraz nelkul volt kint akutya setalni...
26. Ezeket, hogy gondolod megvalósítani??
A sprayvel nem ér el semmit, ha nem viszi le a gazda a kutyát akkor ugyanúgy oda pisil, mert nem tudja visszatartani végtelenségig.
Keljen fel és zavarja el... ha éjjel kiengedik a kutyát annak bizony nincs nagy hangja, tehát valószínűleg fel sem lehet ébredni rá, ergo a pisit csak reggel veszi észre, akkor meg már semmit sem tud tenni.
És már megbocsáss, de ha nincs szomszédod akkor fogalmad sem lehet milyen egy ilyen szomszéddal élni, valószínűleg te már rég bediliztél volna a kérdező helyébe.
Egy szóval sem mondtam, hogy eltűrném, ezt meg is értem, de ettől függetlenül ő is egy feledtébb bosszantó ember innen nézve.
Most oké, hogy zavarja valami, meg a kutya pisi is durva, de hogy ne terítsen semmit a korlátra se meg ilyenek..
Felettem is kiterít mindenfélét a szomszéd dehát kit érdekel, átsétálsz a teraszodon nem ott alszol.
Azért mindenbe már csak nem szólhatsz bele, ha egyszer több emberrel laksz egy nagy légtérben. Külön ház ide vagy oda az egy lépcsőház, egy légtér.
Koszi a valaszokat!
Most ket-harom hetig minden oke volt,ajtajat zarva tartotta, de tegnap megint nyitva volt es a kutya szabadon maszkalt.
Elore felek a most kovetkezo napos hetvegetol,amikor egesz nap otthon van es akkor szomszed eloszeretettel nyitott ajtonal él!
Tegnap majdnem szoltam neki,hogy nem ezt beszeltuk meg,de addigra becsukta.
Ket-harom hetig szokott max. " jo" lenni,aztan egyre lazabbra engedi a gyeplot, ez megy masfel eve.
Egyebkent ugy latom,a kutya a lakasban is vizel,mert utobbi egy honapban nagyszonyeg,paplan,minden a korlaton van neki ujra es ujra. De az oldalso korlaton szerencsere,nem a fejem felett.
Egyebkent mas lakot is zavar a korlatra kiteregetes,kozgyulesen dontes is szuletett,hogy kozos kepviselo ilyen lakok ellen eljarast indithat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!