Őrző-védő kutyát szeretnék . (tenyésztésre és kert örzésére) Milyen fajtát válasszak?
egy erdö mellet van ez a kert .. hatalmas.. a negyed kert tó lessz aug 16.án kezdik el a tavat csináltatni ..
a szomszédba vannak lovak , barik , kutyák ..
minek kéne kiállitásokra járni ahhoz hogy a kutyának legyenek kölykei .. mondjuk ugy h én nem kennelt szeretnék csináltatni ahonan 1000 kiskutyát lehet elvinni .. hanem csak a szukának akarok 1x - 2x kiskutyát .. pont tnap este mentünk moziba .. és megláttuk az ismeröseinket 2 ilyen nagyon medve kutyával .. gyönyörüek voltak .. aztán apa gyorsan a kocsival visszatolat .. megkérdezi hogy na mikor lesznek kiskutyák ? azt mondták h 10 ezerért vették az ugy kutyájukat .. (leonbergi feje volt) ugy ugrált ott mint egy özike .. de az meg már késö lenne nekünk mikor pároztatni fogják a kutyájukat ..
Én vagyok az a aki az AMSTAFFOT- Amerikai Staffordshire terrier irta!Tudod mit inkább ne tarts kutyát!
Amugy mi az a steffi az életben nem hallotam ilyen kutyafajtát!:S:S
Csak a gyengébbek kedvéért!:S:S
Hurrá!
Még mindig nem fogom fel, mi a görcsnek akar 10 ezer forintos kutyákat termelni valaki.
Egyik idióta hülyíti a másikat.
Elvannak a tanyán, oszt hagy legyenek kölkeik felkiáltással.
És az ilyen még szaporodik is.
Nem lehetne emberivartalanítási akciót is szervezni?
Amivel pontosan tele vannak a fajtamentők és az ország minden menhelye,a szaporítók egyik legkedveltebb fajtája.
Azt írod,"meglesed"kinek adátok el a kicsiket.El kell hogy keserítselek:nem fognak kapkodni értük,örülhetsz,ha egyáltalán bárki elviszi őket,nem nagyon fogsz tudni válogatni.
A nj egy poblémás fajta,diszplázia(hallottál róla?),idegrendszeri problémák stb.
és még a külföldi felvásárló sem viszi kamionra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!