Mit tegyek, ha kifog rajtam a kutyám?
Figyelt kérdés
Teszem hozzá 4.kutyám, úgy, hogy előtte volt 2 félelmi agressziós kutyám is, akiket nagyon jól rehabilitáltam, stabil kutyák lettek. De ő rajtam kifogott. Május (!!!) óta küzdünk a laza pórázas sétával úgy, hogy ha húz, visszafordulunk. Egész jól megy, de ahhoz képest, hogy több, mint fél éve csináljuk katasztrófa. A szagok után ugyanúgy elmenne, egyszerűen 0 megfelelni akarás van benne, ha nem fűződik érdeke hozzá, márpedig ehhez nem fűződik. Már kezdem elveszteni a reményt, hogy valaha is normálisan menjen, csak azt remélem, hogy az ivartalanítás segít majd egy kicsit, 1 hónap múlva lesz időpontunk. Kezdem elveszíteni a reményt...2020. szept. 27. 12:46
11/11 anonim válasza:
Hát, hogy te nem rehabilitáltál semmit életedben, arra is mérget veszek.
1: kamasz
2: ezek szerint nem jutalmazod jól, jókor
3: 8 hónaposan megette a fene elkezdeni. 16 hetes a legfiatalabbam, a másik kettővel egy kézben a három póráz és lazán sétálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!