S. O. S.! A kutyám lenyalogatja a krémet a lábáról. Mit csináljak? Esetleg tegyek rá kutyacipőt?
Begyulladt a kutyuskám lába,az orvosunk írt fel rá krémet,rá is kentem,de lenyalogatja!Van ilyen Pawz bio cipőnk (még télen vettem mert sáros lett nagyon a hosszú szőre 4000Ft-ot kidobták az ablakon,nem tűrte) megpróbáljam azt rátenni?
Leszedni nehéz volt viszonylag neki,csak feltenni nehéz rá,mert harap , ficánkol közben.
Vagy esetleg más ötlet?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az orvos azt mondta,hogy a cipő jó ötlet
Rendben, köszönöm
Tegnap megpróbáltam este bemenni neki és ott álltam fölötte egy darabig és rászóltam ha nyalodgadta. Eddig úgy néz ki bevált,de nem tudom éjszaka nyalogatta-e?
Semmi se úgy mūködik, hogy ráteszem a kutyára 'oszt jóvan. Mindent kondícionálni kell. Nyakörvet, hámot, szájkosarat, pórázt, cipõt, gallért. Így nem lesz teher a számára bármelyik hordása. Amúgy szinte biztos vagyok, hogy éjszaka nyalogatta, hiszen akkor nem vagy ott, hogy rászólj. Ez a tiltás és a büntetés hátránya: a kutya újra és újra be fog próbálkozni, mert az, hogy békén hagyja, nem annyira kifizetõdõ számára.
Szóval szerintem próbálkozz tovább vagy a cipõvel, vagy vegyél egy gallért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!