Ha nem akarja a kutyus hordani a kutyacipőt, mivel lehet rávenni?
Ide figyelj te nemnormális egyes. Azért kell a kutyára cipő, mert a nagyvárosokban télen sózzák az utat ami az érzékenyebb kutyák talpbőrét felmarja. Benti, rövid szőrű vagy kistestű kutyáknak a ruha sem hülyeség, mert melegen tarja hidegben, esőben pedig szárazon. A legtöbben nem divatból öltöztetik a kutyát.
Bocsi kérdező, de nem tudom mit csinálj, csak felhúzott ez a gyökér.
Próbáld meg elterelni a figyelmét labdával, jutival, a hisztit tiltsd. Amikor feladod rá, akkor is meg kellene várni, hogy lenyugodjon, és úgy feladni rá. A hisztit hatáfozottan tiltsd. Mellesleg hol lehet kapni és mennyiért? Én is gondolkodom a beszerzésén.
.
Mivel a kérdező nem kötötte az orrunkra, hogy miért kell cipő a kutyának szerintem gáz aki rögtön leordítja, hogy divatmajom.
Sajnos van olyan betegség, bénulás, maradandó probléma ami miatt folyamatosan cipőt kell használni egy ebnél.
HA viszont csak a hó és a felsózás miatt aggódsz, akkor valóban jobb megoldás a mancs kenése, mert én is ezt teszem.
A cipőt magam csináltam régi téli férfikesztyűből,finom puha,amig csináltam és próbálgattam,addíg tetszett a kutyusnak.Békés különben mindenféle keverék,okos is.Nem erőltetem,itthon próbáltam először,hogy hogy megy -menne benne.Nem csúszik.
A krémet lenyalja ,vagy úgy látni,nem tudom marad-e a mancsán.
A hideg talajról nagyon kapkodja a lábait,gondolom,mert túl hideg.Más kutyákon már láttam,hogy boldogan lépkednek ilyen cipőkkel.És a kabátot örömmel hordja,itthon is néha kéri,úgy néz ki szereti.Különben alábujik otthagyott mellénynek,pulóvernek.Lehet,hogy fázékony.Bár nem öreg még.
Varrni is kívülről varrtam,hogy a varrás ne belül legyen zavarni.(Könnyebb is volt úgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!