Hogy tudom rávenni a kutyámat hogy az alomba pisiljen és kakáljon? 7 hetes törpe pincser kivinni nem szeretném mert félek hogy megfázik, sajnos nem akar az alomba piszkolni.
Le kell vinni sétálni a keveréket.
Még nálad sem lehetne.
Irany az utca
7 hetesen még semmi keresni valója nálad, az anyja mellet a helye. Ebből már egyből az jön le, hogy nem törpe pincser, hanem egy egyszerű keverék, de tudom nem ez volt a kérdés.. :)
7 hetesen még nagyon óvatosan, de vidd ki őt, mert anélkül soha nem lesz szobatiszta. Figyelj, hogy nehogy felegyen valamit, és ne találkozzon kutyával. Alomra a macska való nem a kutya. Ha pedig félsz hogy megfázik vegyél neki kutyaruhát, elég nagy a választék belőle.. :)
Kedves Nag Ferenc!
Ma ebben az országban kutya (illetve macska és görény) kölyköket nyolc hetes koruknál korábban elválasztani az anyjuktól TÖRVÉNYBE ÜTKÖZIK. Ebből csekély logikával rájöhetünk, hogy akit még annyira sem érdekel az egész ügy, hogy az alapvető törvényeket (a konkrét kötelező minimumot) betartsa, az valószínűleg pont ugyanilyen igényességgel jár el a szülők kiválasztásánál, szűrésénél, tartásánál, az alom nevelésénél. Ez az odafigyelés és igényesség egy nagy büdös lófütyivel egyenlő. Ha akár csak annyit rászánsz egy ÉLŐLÉNY vásárlásához való felkészülésre az idődből, amennyit egy átlag ember egy szaros telefonra, vagy tv-re szán, tudtad volna mindazt, amit leírtam (no meg azt is, hogy pelenkára nem szoktatunk kutyát, mert természetellenes), és valószínűleg törzskönyvvel, megfelelő tanácsokkal ellátva, egy normális tenyésztőtől, 8-10 hetesen, akár szobatisztaságra előnevelve hoztad volna el, és most biztosra mondhatnád, hogy egészséges lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!