Milyen szag riasztaná el a kutyámat a szőnyegtől??
Szobatiszta, de az utóbbi időben visszaszokott a szobám szőnyegere,ahova a kezdetektor is piszkított.
Most nagyon bosszantó mar! Hiába viszem ki minden este, pisil is kint,de valamiert bent is elvégzi a dolgát,de csak a szőnyegen. Pelenka is van lent mindig (hátha ...).
Milyen szerrel fujjam at,hogy elkerülje azt, eltavolodjon a szonyegrol??? Ecetet próbáltam, de nem bántja az orrát!
Keso este meg kiviszed dolgat vegezni. ??
Nalunk 23 ora korul van utolso seta kb 15 perc.
Kan kutyanal meg rosszabb a pelenka, mert ha bentre lehet akkor jelolni fog butor, szeklaba fal kesobbiekben. Ezt meg az eletben le nem szoktatod. Ismerek pelenkas kant. Minden pisal a lakasban is.. Ha vendegsegbe mennek boxba kell rakni mert mindent locsol.
Nekem 9 honapos a kanom, 4 honapos koratol szobatiszta.
Sose votl pelenkara szoktatva 10hetesen kerult hozzam,en levittem a hatso udvarra oda idegen kutyat nem szoktak vinni. Inkabb levittem 2 orankent. Igy lett 4 honapos koratol szobatiszta. Lent jelol csak kb azota miota szobatiszta lett.
Pelenkat ne iktasd ki egy idore, hanem felejtsd el!! Szobatiszta kutya nem piszkithat be. Orok eleten at szenvedni fogsz a szobatisztasaggal ha pelenkazashoz vissza tersz.
Nalunk a havanese igy lett elaszva. 9 eves jelenleg es idonkent meg igy is a szonyegre piszkit pedig alapvetoen szobatiszta 3 setaval.
3 eves koraig nem tudtunk szonyeget le rakni mert hiaba honapokig nem pisilt sehova. Ahogy leraktuk a szonyeget kb 10 perc sem telt el mar lattuk le van pisalva.
Most meg idejeben tisztazhatod vele, hogy bent nem pisilunk.
Szagtalanito hasznalata azert fontos, hogy ne érezze a pisi szagot ami osztonozne hogx ujra oda vegezze a dolgat. Leszoktatashoz fontos, hogy ingere se legyen.
Koszonom a ket utolso válaszoló tanácsát (is)!
Pelenka mar ki is iktatva!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!