Mit lehet a kutya szagával csinálni?
Normális kaja, fogmosás, fürdetés, rendszeres orvosi ellátás és nem lesz büdös.
És nem kell a konyhába és a hálóba beengedni
Megfelelően tartott kutya nem büdös. Akárcsak az embernél, a szájszagot a romlott fogak, fogkő, baktériumok okozzák.
Megfelelő minőségű száraztáp, fogápolásra való jutalomfalatok, megfelelő odafigyelés mellett nem lesz (túl) büdös a kutya szája sem.
Az emberek különböző szinten érzékelnek. Minden érzékszeri észlelés tanult folyamat. De az érzelmeink és aktuális hangulatunk, hozzáállásunk is befolyásolják az érzetek befogadását.
Ráadásul a nők jelemzően sokkal erősebben észlelik a szagokat.
Imádlak kérdező! :-D
Semmit nem tudsz csinálni. Hiába írták le előttem 600-an, olvastam ezer és egy kérdést, válaszokat ezzel kapcsolatban, nem tudsz tenni semmit, ugyanolyan "kutya szaga" lesz, ha mosod a fogát, ha fésülöd, ha fürdeted, ha minőségi tápot adsz neki és sorolhatnám. Nemrég egy hasonló kérdés alatt írtam, hogy a húgoméknak most lett egy kiskutyájuk, máltai selyem kutya és nem hitték el, hogy rendesen "karban van tartva (amiket leírtam az előbb, kozmetikába is jár, bűzmirigyeit is nyomkodják, stb.)" a kutya, mégis istentelen kutyaszag van a lakásban. Soha nem éltem együtt kutyával, nem csípem őket és lehülyéztek, hogy már pedig annak a fajtának nincsen szaga. De.. minden kutyának van szaga. És aki azt mondja, hogy nincs, az vagy hozzászokott már, mert világ életében kutyája volt és csókolgatta, egyebek, vagy kamuzik. :) Nehéz lesz, mert ahogy a szavaidból kiveszem, te annyira nem vagy kutyapárti, így valamelyikőtöknek sz_r lesz. Vagy neked, mert lesz kutyátok és el kell viselned, vagy pedig a párodnak, mert szeretne kutyát, viszont mégse lesz. Nehéz.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!