Ha beszólok egy kutyát sétáltató embernek mert zavar amikor a kutyáim ugatnak az jogos?
" amikor a kutyáim ugatnak"
Mi az osszefugges ? Miert nem a kutyaidnak szolsz be ?
"amikor a kutyáim ugatnak"
Tudom, hogy idő megnevelni a kutyákat, de én azért megjegyezném, hogyha beszólnak nekem, mert kutyát sétáltatni, hogy nem az én hibám, hogy nem nevelte meg a kutyáit.
Egyébként ha te sétáltatod a kutyáid, más kutyák nem ugatnak?
Nem jogos. Ez kb olyan mintha dohányzóként zavarna, ha valaki melletted gyújt rá.
Amikor te sétálsz a kutyával rátok nem szoktak ugatni a kutyák kerítés mögül? Egyébként miért zavar, ha ugat a kutyád amikor valaki anélkül hogy neked ártana elmegy a házatok előtt szintén kutyával?
Inkább a sajátoddal törődj és ne másoknak szólogass be (persze ok nélkül).
Ebben a formában így nem jogos. Ha a mi házunk előtt elmegy valaki és a mi kutyánk őrült módon ugatni kezd, akkor nem az illető a hülye, nem őt fogom lecseszni, hanem a kutyámnak szólok, hogy túltolja a dolgot. Ugyanez amikor a postás jön, agyvérzésig képes hergelni magát miatta. Nem a postás tehet róla.
Ha utcán sétálunk és a szembe jövő kutyára ugatni kezd(ene, de nem teszi), akkor is az én hibám, hogy a kutyám nem tud viselkedni és nem a másik gazdáé. Egyedül akkor szólnék be jogosan a másik gazdinak, ha az ő kutyája hergeli az enyémet, és ezért ugat az enyém.
Nem jogos ... inkabb bunko! Mire fol szólsz be masnak? Ki vagy te? Isten, vagy etalon?
Azert kivancsi lennek, hogy nekem mikor szolnal be pubikam … biztos valami novel, öreggel, vagy gyengevel vagy ilyen beszologatos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!