Az bűncselekmény ha a kutyámat kikötom egy fához és ott hagyom?
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 10:13
32/44 anonim válasza:
Spar, trafik, kisbolt elé mindig kikötöm a kutyát árnyékban. Szájkosár rá, mert németjuhász.
Messze nincs köze bűncselekményhez. Az állattartás megszegése között amúgy is kevés a bűncselekmény besorolás. Általában szabálysértés a mérték.
Azért némi rizikó van az ilyen kikötésben, ha édibédi, kistestű kutyád van. Szeretik ellopni az ilyeneket.
33/44 anonim válasza:
23, Ha csak boltban vásárlás idejére, az nem bűncselekmény, viszont nagyfokú felelőtlenség.
34/44 anonim válasza:
33-mas, akkor mit csináljon? Vigye be a kutyát a boltba? Vagy mi? Gondolkozz már!
35/44 anonim válasza:
34 Nos, nem is tudom, talán intézze a vásárlásait kutya nélkül, a sétáltatást pedig tudja le egy másik körben. Ez fel sem merül? És még te buzdítasz gondolkodásra... :D
Budapesten kikötöd a kutyádat egy fához, mire visszaérsz, már egy hómlesz elvitte....
36/44 anonim válasza:
34 Egyébként te komolyan elhiszed, hogy boltban vásárlás miatti kikötésre vonatkozott a kérdés? Gondolod akkor szerepelne a kötél a kulcsszavak között?
37/44 anonim válasza:
Mondjuk én sem értem, miért pont a kutyával megy valaki vásárolni..
38/44 anonim válasza:
Ha a neveden van a kutya,buncselekmeny otthagyni valahol orokre.
Mi bajod van vele? Mert akarod elhagyni? Legalabb keress neki egy uj gazdit!!
40/44 anonim válasza:
Ha nem tudják meg hogy a te kutyád akkor nem hiszem hogy bárki nyomozna ezügyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!