Ennyi betelt a pohár! Feljelenthetem a szomszédom? Ez már bűncselekmény! Mennyi esélyem van ellene, hogy a kutyája rám akart támadni?
Eddig letojtam, nem érdekelt, de most betelt a pohár! Van 2 kutyája láncon tartva sétáltatni úgy sétáltatják, hogy elengedik a kutyákat a láncról, és azok kiugrálnak az utcára! 1 méteres kerítésük van, nem is nevezném kerítésnek, ilyen kis "kő emelvény" és a kutyák arról ki ugrálnak az utcára.
Ki akartam menni a boltba, és meglátott a kutya, hogy megyek a saját udvaromon a kapu felé, elkezdett rám ugatni kiugrott az utcára, és várt engem, és ugatott! És nem mertem elmenni a boltba!
Azt mondták kutyás ismerősiem ne fossak, nem fognak megtámadnI! De arra fele van a bolt, amerre van a szomszéd! És nekem ez támadási kisérletnek tünt, hogy mennék ki a kapun, és kiugrik az utcára, és ott vár???
Most már elegem van!
Feljelenthetem a szomszédot? Vagy valami? Ez már bűncselekmény? Ez már veszélyeztetés!
És ha láncra teszik mikor jönnek ellenőrizni? Mondjuk megvan, lefényképeztem, ahogy ugranak ki a kutyák a kerítésről, és kint vannak az utcán! Ez már bizonyíték?
Mit tehetek?
Nem tűröm, hogy nem merek kimenni a saját udvaromról jkét rohadt kuyta, és olyan gazda miatt aki sz*rik rá!
Mi a módszer? Most mit tegyek? van valakinek tapasztalata?
Próbálj meg beszélni a kutyák gazdájával, hogy tartsa őket kerítésen belül, ha nem, akkor feljelented. Hátha ez is elég lesz.
Egyébként azt hiszem, ilyen esetben a helyi jegyzőnél kell bejelentést tenni, hogy utána mi történik, nem tudom.
Először miért nem a szomszéddal beszélsz? Feljelented, nem történik semmi érdemleges, de ő tudni fogja és mondjuk kulccsal végighúzza a kocsidat.
Nyugodt hangnemben beszéld meg vele, hogy nem örülsz hogy a kutyái kijönnek a gazda felügyelete nélkül és hogy ki tudnak ugrálni a kerítésen. Ha nem használ, akkor lehet további lépéseket tenni.
" ki tudnak ugrálni a kerítésen." ezt nagyon jól tudják! láttam már, hogy kint játszottak a kutyákkal azok meg ugráltak ki-be az udvarra. És semmi meglepődés nem volt, hogy "jééé, ezek kitudnak menni az utcára! Juuj! valakit megtámadnak! :O"
Ezért gondolom, hogy amíg valakit meg nem harapdálnak, addig sz***ni fognak rá!
De ha van névtelen feljelentés, honnan tudja, hogy én voltam? Kocsi meghúzás? Bosszú? Az korrekt! az Ő kutyája akart megharapni és még én kocsimat húzza meg!
Az Ő kutyáját kéne meghúzni! Az nem vicc, hogy az utcán vár, hogy kimenjek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!