Honna veszel kutyaruhàt?
Sziasztok.
Érdeklődnék, hol szerzitek be a kutyusnak a kabit? :)
Biztonságos online rendelni ilyeneket?
Egyet próbáltunk egy ismerősnél, abba az van írva, hogy 'M', gondolom akkor 'L' - est kell néznem. Vagy mindenhol más a méret?
En rendes uzletben sport markas intelligens ruhat veszek a kutyaknak. Telre is sportdzsekit. Vizallo,szuperkonnyi,gyorsanszarado. Meretre igazitom. Kezzel varrom meg. Valahol gumikotelet hasznalok,gumi szalagot ,golyoszarat stb.
Vannak esokabatjaik,sportpoloik,sportouloverjeik,biciklis kabatjaik. Mindent szinte kezzel varrok rajuk.
Rovidszoru “harcikutyak” es hidegben faznak. . En meg oltoztetem oketelvezettel. ❤️
Márkától, típustól függ, hogy mekkora méretet kell választanod.
Az enyémnek két kabátja volt:
- a vastagabbikat boltból vettem, be lehetett vinni a kutyát, addig próbálgatni, amíg az egyik jó nem lett. Az eladó tapasztalt volt, segített. Ha már kiadok érte annyi pénzt, legyen méretes, mozogjon benne könnyen stb.
- a vékonyabbik ez volt: [link] ezt azért szerettem, mert fényvisszaverős és állítható. (Ezt már a vastag kabátja után vettem, az is segített a választásban és ebben is könnyen mozgott.)
A pulcsijai párszáz forintért Kínából jöttek. Ott külön érdemes figyelni a méretre, a 12kg-s keverékemnek simán xl-es pulcsi kellett.
Nekem 30 kilósom van, de van télre egy vízhatlan kabátja, mert sokat járunk túrázni a hóban is és nem szeretem ha átázik a bundája.
Én is az Aliexpressről rendeltem egy vízhatlan fekete ruhát, amin van fényvisszaverő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!