Műtét utáni kutyaruha mosása?
Mikor szukámat ivartalaníttattuk,akkor sokszor lepisilte a ruhát,mert picit bő volt hátul. Iszonyat szegény milyen büdi volt.
Mi 2 naponta,mosóporos,szappanos vízben átmostuk lavorban. Aztán jól ki csavartuk,rá a radiátorra és mivel vékony anyag volt 1-2 óra alatt megszáradt. Addig meg felügyeltük,természetesen.
Mi nem akartunk másikat venni.
Köszi a válaszokat! Kipróbáltam a betétes megoldást, de sajnos akárhogy ragasztottam bele, elcsúszott. ráadásul 2 nagy heg is van a testén, úgyhogy ez nem jött be. Levettem inkább és gyorsan kimostam kézzel, és ahogy a második válaszoló írta, feldobtam a konvektorra. Viszont közben nehezen bírt magával, próbáltam ráadni egy gyerek trikót, ez sem jött be, úgyhogy...
sajnos inkább rendeltem egy másodikat belőle, és csak reménykedni tudok, hogy hamar megérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!