Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki tudja hogy melyik bolt...

Ki tudja hogy melyik bolt lehet az?

Figyelt kérdés
mostanába sokat látom hogy sokan írják mindenfelé hogy van egx jó és olcsó kutyaruhás bolt/stand a westendben, viszont én múltkor nem találtam meg. Tudna valaki segíteni hogy merrw lehet a westenden belül?

#kutyaruha #Westend #kutyaruha bolt
2019. dec. 5. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Régebben az alagsor szinten volt, vízesés felőli oldal, jobb oldali folyosó, az első lépcsőház magasságában (tehát nem legelöl, de azért az elején).

De én egy éve nem jártam arra, ha onnan elköltöztek, akkor passz. :)

2019. dec. 5. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az összes kutyaruhát a H&M-ből rendelem, nem drága és nagyon jó minőség. Szerintem egy ilyen kutyaruci bolt olcsóért pedig az Aliexpressről rendeli be a ruhákat aztán azt árusítja tovább, a legegyszerűbb ha ott is keresgélsz mert csodaszép ruhák vannak potom pénzért és egy csomóhoz van fényképes értékelés is. 😅
2019. dec. 5. 21:46
 3/4 stewie200 válasza:
100%
Pont multheten vasaroltam ott. Aluljarobol bemesz a forgoajton, es a vizeses feloli oldalon ha elindulsz, meg fogod latni
2019. dec. 6. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ma már megtaláltam😎😁
2019. dec. 7. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!