Kutyaruha nagykutyára?
A ruha arra való, hogy egy kis testű és/vagy rövid szőrű kutyát megvédjen a hideg ellen. Nem divatból adják rájuk, bár valóban ott is megy a divatozás.
A te kutyádnak semmi szüksége ilyesmire, nem értem miért kellene rászoktatni.
Hallottam már maszek megoldásokat gazdiktól, amikor saját ruháikat áldozták be a célért, mert azt jobban elviselte a kutya (talán azért, mert az "gazdiszagú"). Jó lehet egy pulcsi is, ha textil és nem kötött.
Természetesen indokolatlanul nem kell ráadni.
Nekem félhosszú szőrű mentett kutyám van, imádja a havat, de ivartalanítás után, amíg nem nőtt vissza a bunda a hasára, fázott télen, szóval én is adtam rá ruhát, de ő elviselte (novemberi ivartalanítás volt). Egyszer volt egy intenzívebb játéka egy másik kutyussal, amikor lett egy sérülés a mellkasán, azt is ruhával fedtem le, mert piszkálta, és nem tudott a seb gyógyulni, így meg legalább békén hagyta és a szennyeződéstől is meg tudtam védeni a sebet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!