Miért jobb a fajtiszta kutya?
Sokan vesznek fajtiszta kutyát.
Én azt hallottam hogy sok gond van velük. A keverékek szívósabbak.
Ha tényleg több törődést igényel egy fajtiszta kutya meg pénzbe is kerül akkor miért veszik ilyen sokan? mi az előnye?
Csak azért veszik hogy elmondhassák hogy nekik fajtiszta kutyájuk van?
Pontosan ;)
Amúgy nem mindig azért veszik, hogy elmondhassák, nekik fajtatiszta kutyájuk van, hanem lehet, hogy azért mert vmi miatt nekik pont olyan kutya kell (lakótelepen lakik és nem tud berakni egy németjuhász keveréket 60 nm-re, és ezért mondjuk yorkshire terriert vesz) :)
Azert, mert nem a "szivossag" ert vesznek ezek az emberek kutyat.
Amugy, azert, mert a kifizetett penzert 95%-ban fix jellembeli, es kullembeli tulajdonsagokat "vasarol", mig a keverek az 100%-os lutri.
Es igen, van akinek menozni kell, meg trendizni, de amig az allattal jol banik, es meg szereti, foglalkozik is vele, miert faj, hogy xx osszeget ott tud hagyni erte?
Az allatorvos tobb lehet neha, mint a allat vetelara - raadasul, belegondolva, amiert kiadott egy halom penzt, azt talan ertekelni is fogja - allatorvos, oltasok, etel.
lényegébe én se értem. sokan csak azért hogy villogjon, van akinek tetszik az adott csajta, van aki irtózik a keverékektől,van aki megteheti és ezt ki is hangsúlyozza, van aki tenyésztésre,kiállításra vagy éppen más versenyre vagy pl terelésre,vadászatra veszi a kutyát. és ez mindig is így lesz.
keverék kutya gazdija
22:36-nak
senki nem kritizálta azokat akik valaha is tartottak vagy esetleg tartanak fajtatiszta kutyát. az már más hogy te magadra vetted. sajnos tény hogy sok embernek csak divatkellék a kutya vagy nagyzoláshoz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!