Balatoni szabadstrandra kutya bevihető úgy, hogy nem
fürdik?
Figyelt kérdés
Szeretnénk a családdal egyet a balaton parton sétálni, ha meleg van, a gyerekek meg is mártóznának. A kutyánk is jönne velünk a sétára. Arra van lehetőség, hogy amíg a többiek pancsolnak, a kutyánk velem kint a fűben elüldögél?
A balaton elég nagy. Vannak kutyabarát strandok, szóval konkretizálás nélkül nehéz a válasz.
A nem kutyabarát átlagos strandon a kutya papíron a part közelébe sem mehet, a parti sétányok előtt már kint a bevinni tilos tábla.
Ha belegondolsz, logikus: ott széltében hosszában emberek hevernek a fűben, a kutyának nem mondhatod egy hatalmas füves placcon, hogy ne pisilj, ne jelölj. Mások sem akarnak a pisis fűben heverni utána.
Az megint más kérdés, hogy az ilyen táblák sokakat nem érdekelnek, nem is egy kutyát láttunk idén (is), akár a tiltótábla mellett besétálva.
2020. aug. 17. 09:55
2/8 anonim válasza:
Szabadstrandon szoktak fürdetni kutyát is (a Velencei tavon is), de van Balatonon kifejezetten kutyás strand is, ahol a kutty is tud úszni ha szeretne. Én inkább oda mennék a helyedben, mert a szabadstrand tele szokott lenni. A kutyásra meg fejenként 500 ft a belépő, megéri, hogy ne lihegjetek egymás nyakába.
2020. aug. 17. 09:57
3/8 anonim válasza:
A keszthelyi kutyás strand az eggyik legjobb kutyás strand szerintem. Szabadstrandor láttam olyat hogy a csávó a vállan bevitt egy tacskót a vízbe. Szerintem ha csak a parton van akkor semmi baj sincs vele
2020. aug. 17. 10:32
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Tihanyban is van egy szabadstrand, arra gondoltunk, hogy ott elmászkálnánk, beülnénk valahova ebédelni és a gyerekek pancsolnának egyet, addig én meg elüldögélnék a parton a kutyussal.
2020. aug. 17. 10:40
5/8 anonim válasza:
De nem értem, nemcsak a kutyák fürödhetnek a kutyás strandon, hanem az emberek is.
2020. aug. 17. 14:00
6/8 anonim válasza:
Zamárdiban például az van, hogy bár kint a tiltó tábla, de amikor kevesen vannak, tehát reggel és este, akkor lehet a parton sétálni a kutyával, olyankor nem szól a rendőr sem. A strandon van kutyabarát étkezde is...
2020. aug. 17. 14:47
7/8 anonim válasza:
Balatonföldváron egyébként ingyenes a kutyás strand, ha nem lesztek túl messze tőle, az is jó lehet, én most ott voltam a kutyámmal. Gazdik is bemehetnek, van lépcső, rámpa, de a nádas mellett is be lehet sétálni. Nekem egyedül a WC hiányzott.
2020. aug. 17. 14:51
8/8 anonim válasza:
Siófokon speciel a szabad strandon simán bevittek egy kb 10-15 kgos kutyát :) Nem szólt senki. Viszont a tábla kint van,hogy kutyát a területre bevinni tilos. Szóval ha az ott lévő embereket nem is zavarja. közteres vagy rendőr büntethet ha meg lát.
Ha nem látsz tiltó táblát szerintem gond nélkül beviheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!