Így elhozhatom a menhelyről a kutyust? Vagy ne?
Mindent lehugyoz: ivartalanítsátok, hordjátok rendszeresen sétálni, vegyetek helyhez szoktató készítményeket!
Egész éjjel vonyít: úgy gondolod, hogy ezt jókedvéből csinálja?! Valóban, ez a jele annak, hogy kva jól érzi magát...
Spániel, vadászkutya. Mégis mit vártál, hogy ösztönösen mit csinál a macskákkal?! Meghívja őket egy kávéra vagy mi?! Szoktatni kell, tanítani...
Nem a kutya hibája, hanem a debil családodé és a tiéd!
Azért mert más kutyáját akit mellesleg nem is nekünk adtak nem foglalkozunk vele? Grat.
Nem értem mit nem lehet felfogni azon hogy a papámnak lett leadva nem nekünk de minket rohadtul zavar és 6 emberből 5 azt szeretné hogy vigyék már el. Az utcán mindenkihez odamentek hogy jajj hadvigyázzak mán a kutyádra. Nem hiszem. Az utcán valaki odaadja a kutyáját nektek hogy tessék vigyázzon rá anyád! Nem hiszem. Akkor miről beszélünk?
Akkor add már oda valakinek istenem!
Max a szuleiddel veszekedtek egyet, de nekik is jobb ha nem vonyit ott
Hát, kisfiam, én nem akkora suttyó paraszt vagyok, mint te, úgyhogy biztos senkinek nem mondanám azt, hogy: hagy (hadd, de mindegy...) vigyázzak máN (hülyegyerek...) a kutyájára...
Ellenben, ha már az életembe kerül egy védtelen állat, akkor gondoskodom róla. Tudod, hogy miért vagyok ebben biztos? Azért, mert mikor a párommal évekkel ezelőtt összejöttünk, volt egy kutyája. Na, hát én nem különösebben voltam oda a kutyákért, az meg, hogy az en lakásomba bejöhessen, az kizárt dolog volt... aztán teltek-múltak az évek... jelenleg 4 kutyánk van, a legkisebb alig 9 hetes, itt szuszog mellettem. De az első, az a páromé volt, akit idehozott hozzám, mikor összeköltöztünk.
Tudod, a normális, érző emberek így viselkednek. Miután megtanultál helyesen írni és fogalmazni, akár ezt is kipróbálhatnád, hogy milyen normáliseszű embernek lenni! Hülyegyerek!
Ne hajnalba, megmondod szüleidnek:
Ez így nem jó kutyatartás, a kutya szenved. Se ti, se én nem foglalkozunk vele. Adjuk oda valakinek, aki rendesen tartja, foglalkozik vele!! Ordibàlnak hàt akkor ez van, felrakod jófogásra, facebookra és aki jelentkezik, találkoztok és odaadod, szüleid velemenye pedig ne erdekeljen!!
Ennyi!!
Hajnalban nem megy oda senki ellopni a kutyát. A szüleidnek is bele kell mennie.
Amúgy meg a cavaliert manapság társasági kutyaként tartják. Nem feltétlenül azért vonyít, mert vadász kutya volt még bővel a tenyésztése kezdetén. Társasági kutya révén szüksége lenne valakire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!