Melyik oldalon hirdetnek ingyenesen elhozható kiskutyát?
Az ingyenesen elhozható kiskutyáknak mindig van valami hátulütőjük. Általában ezek a kölyökkutyák az első oltásaikat sem kapják meg, ahogy féregtelenítve sincsenek. Csak a drága jó gazdi már szabadulna tőlük, ezért dobálja ingyen.
Ellentétben a menhelyes kutyákkal, mert ott automatikusan oltják- féregtelenítik- ivartalanítják őket. Amivel egy csomó betegség már alapból kivan küszöbölve. És hidd el, garantáltan meghálálják ezek a csöppségek a törődést. Egy menhelyről örökbefogadott kutyusnál nincs hűségesebb, hálásabb, boldogabb szeretetgombóc. Rengeteg kölyök van, akit vagy az utcáról vittek be, vagy simán csak beadtak.
Allatokinfo.hu
Gazditkeresek.hu
Ha van valami fajta akkor
******fajtamentés/help
Pl.: retrievermentés
vizslahelp
(Ezeket csak összeraktam, nem pontos nevek!)
. Maximum 5000 ft kihozni <- Én is menhelyről hoztam annó a kutyát, 17 ezer forintot fizettünk érte,pedig nem Budapestről és a környékéről volt. Viszont 1 hónapon belül vissza is vittük az isten átkát,mert teljesen kezelhetetlen,és agresszív volt, a kutyaiskolában sem tudtak vele mit kezdeni,így elaltatták.
Most szapis kutyánk van,imádjuk,nagyon ügyes,okos,és nem utolsó sorban makk egészséges.
Isten átka..
Kell neked kutya te szerencsétlen idióta.
Gondolom elég sanyarú sorsa volt szegény kutyának és azért volt agresszív. Az ilyennek minek kutya amúgy?
Harapta volna át a karodat azt kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!