Így elhozhatom a menhelyről a kutyust? Vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy menhely a közelbe és ott láttam egy tündéri kutyust. Azt írták hogy egyedüli kutyaként ajánlanák. Mi kertesházban élünk és az udvaron van egy kutya akit unokatesómék dobtak le 3-4 évvel ezelött hogy a papám vigyázzon rá és most kertesházba költöztek de nem hajlandóak elvinni. Mi azzal a kutyával nem foglalkozunk. Szerintetek így el tudom hozni a kutyust? Csak vele játszanék csak őt tanítanám csak vele sétálnék de az udvarba lenne még egy kutya.2020. aug. 3. 15:13
41/90 anonim válasza:
Mond meg nekik vagy elviszik vagy pedig felhívod az állatvédőket hogy mit csináltak, hidd el jó lesz
42/90 anonim válasza:
Mi lenne, ha megkeresnéd a tenyésztőt is ezzel a történettel? Nagyapád érthető, hiszen neki unokatesód is unokája (ha jól gondolom a rokoni kapcsolatot), csak éppen ez tényleg nem jó nevelés egy cavaliernek, aki megfelelő nevelés mellett egy cuki kis szeretetgombóc. Persze, tudom, hogy neked nyűg így, de egy mentettnek ugyanezek a problémái, nem szerették, elrontották, sír, ugat, bántották, nem nevelték, fél, agresszív. Nem kész kutyát kapsz menhelyről, hanem ugyanilyen problémásat, akit ki kell kupálni, és az évekbe is telhet.
43/90 A kérdező kommentje:
Tudom és azt is hogy a kutyussal akit elhozok ki kell építeni a kapcsolatot is. De azt a kutyust én akarom és én fogom etetni én foglalkozom vele stb. nem pedig ledobon az eggyik rokonhoz hogy vigyázzon már rá pár évig vagy a kutya élete végéig. A papát még meg is értem csak unokatesómékra vagyok kiakadva hogy miért nem tudják elvinni. Meg miért a papámnak adták amikor neki is van elég baja és tudták nagyon jól hogy nem fogja elvinni sétálni és ilyenek.
2020. aug. 4. 14:38
44/90 anonim válasza:
Mondom, hogy szólj a tenyésztőnek, akitől most kutyát akarnak venni. Ha egy cavaliert hagytak elkanászodni, a border collie nagyon a fejükre fog nőni. Az én mentettem részben border collie (nem tudom, mi van még benne), én nagyon élvezem vele a foglalkozást, legyen az akár tanítás akár sport, de nem való bárkinek, főleg olyannak nem való, aki csak úgy meg tudott válni egy társasági kutyától, mert oké, hogy a borderek aktívak, de nagyon gazdásak is tudnak lenni, az enyém folyton láb alatt van a szó szoros értelmében, azt kell figyelnem, hogy ne lépjek rá a lábára, ennyire ragaszkodik. :-)
45/90 A kérdező kommentje:
1 nem tudom hogy melyik tenyésztőtől veszik.
2 óriási veszekedés lenne amire most nincs szükség
3 már kifizették a kutyát de jelenleg 1 hetes sincs
2020. aug. 4. 15:22
46/90 anonim válasza:
A border colliet fizették ki?
Ezt veszekedes nélkul nem lehet elintézni, csak szenvedes a kutyának.
Gondolom egy 2 méteres láncon van, egy kis sima kutyaóla van és maradékot kap össze vissza mindennel.
47/90 A kérdező kommentje:
Ja a bordert fizették ki. Egyébként nem. Az egész udvarba mászkálhat tápot kap és igen kap maradékot is. A kutyaóla a fáskamrába van de abba sose fekszik bele. Télen is a hideg kövön fekszik inkább.
2020. aug. 4. 15:47
48/90 anonim válasza:
Esküszöm inkább elhozom onnan csak ne tarts többet kutyát. Semmilyet.nem az itt a lényeg, hogy lepasszolták nektek, oké. Nem ti akartátok. De már ott van az ég szerelmére, semmi empátiát nem érzel iránta? Hogy nem másik kutya kéne, hanem vele foglalkozni?
50/90 A kérdező kommentje:
1 mi olyan nehéz felfogni hogy nem nekünk passzolták le?
2 nem tudom sehogy beadni menhelyre
2020. aug. 4. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!