Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mégis miért zavar mást, hogy...

Mégis miért zavar mást, hogy az én kutyámmal nem csinálhat amit akar?

Figyelt kérdés

Az én kutyám nem simogathatják idegenek, 99%-ban akkor sem kérdezik, nem etetgetheti más, nem parancsolhat neki más, nem vezethetik, nem kérheti tőle hogy bármibe is szót fogadjon, nem próbálhatnak (mert úgyse akar) játszani vele és még sorolhatnám.

És nem is az hogy a szembe jövő ember megsértődik, az hagyján, biztos kellemletlen ha visszautasítom... De hogy ismeretleneknek elmondom, pl neten és úgy nekem esnek hogy én mégis mi a jó francot képzelek mintha valami gyerekgyilkos lennék?? No de őket ez mit zavarja? Valószínűleg sosem fognak velünk találkozni, az ő életük ettől nem lesz rosszabb. Túlzás? Lehet de amíg a kutyám boldog, szófogadó, normális és mindent megkap addig olyan elveket vallok amilyeneket én akarok. Persze az is érdekel hogy ha személyesen találkozok valakivel és szó nélkül elkezd rendezkedni a kutyámmal akkor miért neki áll még feljebb ha nem engedem amikor ő volt bunkó?

És most nem arra vagyok kiváncsi hogy ki van még így hanem hogy MIÉRT zavar ez egyeseket. Tudom volt már ilyen kérdés de ott nem válaszolt senki normálisan a miértre.

2010. aug. 3. 23:49
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Hát nem minden kutya ijesztő külsőre. Akik ismerik a kutyám azok már tisztelik de az idegenek nem ismerik. Én meg nem fogok azért ijesztő kutyát venni ugyanis ők azok akiknek magukba kéne szállniuk kicsit nem nekem menekülni mert semmit sem tettem...
2010. aug. 7. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!