Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Javasol valaki egy jo kutya...

Javasol valaki egy jo kutya nyiro gepet?

Figyelt kérdés
egy kicsi bischonom van. szeretnem itthon megnyirni es nem tudom milyen nyiro gepet vegyek. egy olyat szertnek ami jol vag, gyors es konnyen lehet vele nyirni. jo lenne ha nem haladna meg a 20-22.000 forintot.

2020. aug. 1. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Vidd el kozmetikushoz:

Ő jól vág,gyors,és nem haladja meg a 20-22.000 forintot!

2020. aug. 1. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Mi most voltunk a 4 hónapos kutyussal kozmetikusnàl. Fürdetés, nyíràs, karomvàgàs durván 4 ezer volt.

Kb. 3 havonta "kell" vinni.

Én is gondolkoztam itthoni kontàrkodàson, de mégis ez a szakmáj.

2020. aug. 1. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem kerul ilyen sokba egy komplett sem, kiveve ha valami maceras kulonleges nyirast kersz a kutyanak, mint a kreativ kozmetikakban.
2020. aug. 1. 12:13
 4/5 A kérdező kommentje:
eddig a kutyusomat elvittem kozmetikushoz de mostanaban mar elker 4.000 forintot is, ezert gondoltam hogy veszek egy nyiro gepet es ezentul megnyirom en itthon
2020. aug. 1. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

Igen. És a fülszőrét se felejtsd el szakszerűen szedni, tisztítani, meg a körmét vágni.

Nem tudom minek spórolnak az emberek havi 4 ezer forinton, ha már erősen kozmetikaigényes fajtát választottak...

2020. aug. 1. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!