Melyik fajtát és miért választanátok ?
Figyelt kérdés
Beauceron vs Rottweiler2020. aug. 1. 05:12
1/8 anonim válasza:
Rottweiler sokkal testesebb cukibb a pofija
2/8 anonim válasza:
Gyerekek mellé inkább a Beauceron. Egyébként is szeretem a juhászkutyákat.
3/8 anonim válasza:
Rottweiler. Születésem óta olyan kutyáink vannak és pár év múlva szeretném elkezdeni a tenyésztésüket addig meg gyűjtök pénzt.
4/8 anonim válasza:
Rottweiler.
Azok között nőttem fel, megfelelő gazdi mellett szuper családi kutyák. Imádom őket nagy macik, akik imádták ha olelgettem őket..
5/8 anonim válasza:
Mivel nekem vannak más állataim is, nálam a beauceron esélyesebb, és formára is jobban tetszik. De egyikhez sincs elég tapasztalatom és helyem, úgyhogy jelenleg a válaszom nagyon elméleti.
6/8 anonim válasza:
Roti. Az orzovedok higadt parancsteljesiteset szeretem. Nagyon szep kutya mindketto,de a beauceron az az alkat,aki 1x tobb futast igenyel kb. Neki nem lenne eleg az en mozgasigenyem.
7/8 anonim válasza:
A Rottweiler egy veszélyes kutyafajta, erős kéz kell hozzá.
8/8 anonim válasza:
Kérdező, okosabbak lennénk, ha megírnád, milyen körülmények közé, milyen feltételekkel... számít-e, hogy egy ilyen fajtájú kutyáért mennyit kérnek el a tenyésztők? (Mert gyanítom, a B sokkal ritkább, mint a Rotti.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!