Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges hogy egy ilyen...

Lehetséges hogy egy ilyen kutyust el tudok hozni menhelyről?

Figyelt kérdés

Van egy menhely és ott van egy kutya akibe beleszerettem és az a kutyus már 2éve van a menhelyen. Költözés miatt csak 1-1,5 év múlva tudok magamhoz fogadni kutyát. Lehetséges hogy ezt a kutyust nem viszi el senki? Persze ha elviszik kicsit szomorú leszek de örülök hogy talált gazdit. De kb mennyi esélye van hogy evigyék?

(Lehet hogy elöbb is magamhoz tudok fogadni kutyust de nem biztos)

2020. aug. 1. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
50%
2020. aug. 1. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
kell a hely...nem fognak várni 1- 1,5 évet ha pl ma valaki odamegy és pont ő lesz neki és a kutyának is a megfelelő társ :D
2020. aug. 1. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
18%
De, fognak várni. Személyes tapasztalat hogy jó helyre se adják ki a kutyákat sokszor. Nem az a céljuk hogy gazdit találjanak, hanem hogy lenyúlják a pénzeket a kutyák mögé bújva.
2020. aug. 1. 09:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom és és nem akarom hogy csak miattam ott legyen de nagyon szép kutyus és jó lenne ha én lehetnék a gazdája. Mint montam kicsit szomorú lennék ha evinnék de ugyanakkor boldog is hogy végre van gazdája. De akkor is jó lenne ha én lennek a gazdája
2020. aug. 1. 09:14
 5/5 A kérdező kommentje:
#2nek írtam
2020. aug. 1. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!