Megéri menhelyről hozni kutyust?
Megéri -e ? hogy a viharba ne érné meg!! Ahogy leírtad megmented az életét,újra kezdheti előlről tiszta lappal, és igen élete végéig hálás lesz neked, a kedvedben akar majd járni!
itt fent van a leírásodnak megfelelő kutyák:)
Gratulálok majd az új jövevényedhez,örülök a döntésednek,és mivel ilyen szerencsés lesz hogy gazdihoz kerül én a Lucky nevet adnám neki:)
Igen, nagyon megéri! Én 7 évvel ezelőtt hoztam el a kutyusomat, egy éves volt, az utcára dobták ki szegényt. Nagyon aranyos, hálás jószágot kaptunk, nála jobb kutyát elképzelni sem tudok! :)
Nagyon szép dolog tőled, hogy segíteni szeretnél egy kidobott kutyuson!
Nevek: Csipesz, Rongyos, Fürge, Ragacs, Böszme, Boszi, Cókmók :D
Hirtelen csak ennyi jut eszembe. :)
Az enyémet SzimatZsuzsinak hívom. :)
az nem törvényszerű, hogy minden kutya hálás, aki menhelyről kerül családba. mert mindegyikőjük egy külön egyéniség, más vérmérséklet, nem tudni mennyire sérült stb.
Mindenképp tájékozodj előtte, és ne hozzd ki elsőre azt aki szimpatikus. ismerkedj vele, látogasd meg többször. és csak akkor vidd haza, ha ugy gondolod, hogy összepasszoltok. mert valóban nemes dolog megmenteni egy életet, de a cél az, mindketten boldogok legyetek, még hosszú évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!