Melyik kutyatápot válasszam?
Figyelt kérdés
Mindenképpen kisszemű tápot keresek, 10 éves közepes testű kutyának, kb 1000Ft/ kg áron.
Nagyon válogatós, alig eszi meg a kutyatápot (sajnos amíg itthon lakok nem tudom megakadályozni, hogy a családom ne engedje ezt neki, én tényleg mindent megpróbáltam már, de most nem ez a kérdés)
2020. aug. 1. 09:44
11/13 anonim válasza:
1-es vagyok: Bocs, de olyan táp nincs, hogy legyen olcsó, de azért csúcsminőségű. Ez egy középkategóriás táp. 1000ft/kg áron nem fogsz tudni orijen minőségűt találni. Értem én, hogy nem mindig a drágább a jó, de a minőséget akkor is meg kell fizetni. Ez olyan mintha azt mondanád, szeretnék egy kiló ananászt, de legyen bió, fair trade és 100ft alatt.
12/13 anonim válasza:
Megint 1-es: Azt tanácsolom vegyetek próba csomagokat. Úgy ki tudnátok tapasztalni melyiket szereti.
13/13 anonim válasza:
Mi Real Nature Wilderness tápot veszünk, mint mondtam a kilós kiszerelés 2.700.- Ft. Nekünk ez jött be a legjobban. A Carnilovetól megy a hasa.
Az 1.000.- Ft/kg messze nem a jó kategória.
Brit Care, Purina, Real Nature Wilderness, Orijen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!