Hogy irtsam ki a kutya házából a bolhát?
Figyelt kérdés
Hiába rakok rá akár nyakorvet vagy cseppet pár nap múlva ujra tiszta bolha a kutya.Vettem neki bolha elleni sampont de nem vált be.Egyszerűen rossz nézni hogy a kutya egész nap vakarózik.Kérlek akinek van valami tippje akkor azt leírhatná.2020. júl. 30. 16:41
11/12 A kérdező kommentje:
Nincs rossz tartási körülmény,vettünk neki bolha elleni nyakörvet,cseppet.Royal canin tápot eszik nem a rossz minőségit.Ahogy a kérdésbe is leírtam vettünk neki cseppet,nyakörvet is.
2020. júl. 30. 22:54
12/12 anonim válasza:
A szalmát időnként fel kell rázni. Alá mehet pl Piretrin por teljes terjedelemben az ól alsó lapján. Régen én még a falakat is beszórtam a Piretrinnel. Kutyára nem káros egyébként.
A Neostomosan is jó dolog. 1 ampulla 1 liter vízhez. Meglocsolod az egész házat kívül, akár belül is. Nem tartós, esőben hatástalanná válik. Amúgy 4 hetet ad hatóidőnek. Így be lehet havonta egy házlocsolást iktatni. Nyugodtan a ház környékét is belocsolhatod. Persze, ehhez nem elég 1 ampulla.
Mindez csak a kutyaházra érvényes. A kutyára természetesen kell rátenni valamelyik bolhaölő szert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!