Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyusotokkal alszotok?

Kutyusotokkal alszotok?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem?
2020. júl. 29. 23:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon szemtelen. Reggel arra ébredek, hogy ráfekszik a fejemre.
2020. júl. 30. 00:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert van saját helyük. Ahogy nekem is, ezért én sem fekszem az ő helyükre. :))
2020. júl. 30. 09:05
 13/24 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy sok ''gazda'' így lealacsonyítja azt a fajt, aki(k) bármit megtennének értük.
2020. júl. 30. 09:42
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem faj kérdés, más ne aludjon az én ágyamban. Se ember, se kutya, se aranyhörcsög, se gyíkember. A háztartásunkban mindenkinek - embernek is, állatnak is - van saját fekhelye, ott éjszakázik.

2020. júl. 30. 10:33
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

Jajj de szeretnem ha velem aludna ... jo nagy kutya, ugy atlehetne karolni (kiskifli-nagykifliben) ... imadnam.

De sajnos nem szeret puha agyban aludni es azt sem szeretne, ha futenem a testem melegevel.

2020. júl. 30. 10:39
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

15+

... ezert neha lemegyek hozza foldre egy kicsit odabujni :)))

2020. júl. 30. 10:40
 17/24 anonim ***** válasza:
67%

"Szomorú, hogy sok ''gazda'' így lealacsonyítja azt a fajt, aki(k) bármit megtennének értük."

Fú, jobb is hogy nem látod... Szörnyű kínokat élnek át a saját helyükön. :D

2020. júl. 30. 10:42
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

#13, velem is kutyák alszanak, de én semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy sok gazdinál nem mehet az ágyba.

Két véglet miatt vannak nálunk az ágyban, az egyik az, hogy amikor a mostani idős kutyám kölyök volt akkor én tini, és kifejezetten szerettem hogy az ágyban van, mindnig erre vágytam de valójában később megbántam - első szerelem, párkapcsolat, stb...

A második kutya meg úgy került az ágyba, hogy 5 hónapos kölyök jelenleg, és társasházban 3 nap sírás után beadtam a derekam még akkor, amikor ide került, mert már üvöltöztek a lépcsőházban, hogy hol sír a dög.

Azóta az egész falka az ágyban van, de néha ezerszer praktikusabb lenne, ha a kis ágyaikban aludnának.

2020. júl. 30. 11:19
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Nem.A kutya az udvaron alszik.
2020. júl. 30. 14:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Télen hetente 1-2x alszik fent az ágyban, nyáron inkább havonta egyszer. Nagyon vastag a bundája, nem szívesebben alszik az ágyam mellett a földön.
2020. júl. 30. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!