Melyik disney nevet adnátok a kutyusotoknak, az alábbiak közül? Merida;Elsa;Aurora; Gizelle vagy pedi Mavis?
Nemsokára lesz egy szuka kutyusom, és a nevét illetően elakadtam! Disney mániás vagyok, szóvaaaal más nevek nem is jöhetnek szóba!
Előre is köszönöm a segítséget,
Egyiket sem, mivel egyik sem kutyanév volt a Disney-ben.
Miért nem inkább Perdi, vagy Pongó, Suzi, Tekergő, Plutó..stb. amik valójában tükrözik, hogy kutyáról van szó.
"És amúgy írtam hogy más nevek szóba sem jöhetnek. 😁"
Nem lehetsz nagy Disney-rajongó, ha fingod sincs a régi Disney-mesékről. Amiket írtam neveket, azok MIND Disney-meséből valók.
#7es
"Nem lehetsz nagy Disney-rajongó, ha fingod sincs a régi Disney-mesékről. Amiket írtam neveket, azok MIND Disney-meséből valók"
Okoska!
Nem nibdta senki sem, hogy amiket te mondtál, azok nem Disney nevek. Arról van szó, hogy a kérdező felsorolt 5 olyan nevet, ami közül választani kell. Írta is, hogy más szóba sem jöhet. Csak nem olyan nehéz ezt felfogni.
Amúgy nekem a Merida és a Mavis tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!