Kutyusotokkal alszotok?
Szintén 2 kutyával alszom.
Van fekhelyük, de szívesebben alszanak velem
#4 vagyok
Mármint az emberek között nem én vagyok a vezér.
Régebben három személyes kanapén köztünk feküdt sokszor a kutya ha TV-t néztünk, hálószobai ágyba viszont nem engedtem fel, csak az ágy mellé somfordált be (tömblakásban). Nagy ritkán felmászott és bohóckodott, ölelgettük, de ezt nagyon ritkán engedtem meg, azt is csak reggeli lustálkodáskor, este-éjjel nem.
Családi házba költözvén a kutya nappal kint, éjjel bent van a házban. Mivel a munkám miatt nem alszom mindig otthon, van, hogy reggel érek haza, szembesülnöm kellett azzal, hogy párom kutyával szembeni engedékenysége miatt a kutya minden éjjel felmászik hozzá, és a helyemen alszik, páromhoz bújva... Én ellenzem higiéniai okokból, nem szeretek kutyaszőrben fetrengve aludni, az más ha nappal mondjuk én is ölbe kapom a kutyát, szeret magaslatból nézelődni... De éjjel, megtisztálkodva a kutyát ölelgetni plána a tiszta ágyan, azt nem pártolom.
Sokat ront a helyzeten, hogy párom (nő) mindig kényezteti a kutyát, igy nem azt tanulta meg a kutya, hogy nem szabad az ágyra felmenni, hanem azt, hogy ha a falkavezér (én) ott vagyok, akkor nem szabad... Volt hogy bementem a szobába, meghallotta hogy jövök, és akkor ugrott le az ágyról, párom persze tártettes mindebben mert mindig felengedi :) Szereti ha ott alszik a kutya, biztonságérzetet ad neki...
Eljutottunk odáig, hogy a kutya a párom oldalán felmászik akkor is sokszor, ha én ott laszom a másik oldalon... Annyit elértem, hogy párom oldalán alhat, párom kiskifli-nagykifli pózban öleli, kutyalábak oldalt lelőgnak vagy hanyatt vágja magát vigyorogva alszik, ekkor négy mancs az égnek áll... Elfogadtam hogy bármit teszek, párom megvédi a kutyát, felengedi, annyit kértem, hogy a saját oldalára engedje ne az enyémre, nagoyn szeretem a kutyát, van, hogy ölbe engedem TV nézés közben, puszilgatom, simogatom, stb. de a hálószobában az ágyban zavar.
Hiába a következetes nevelés, ha a női szív ellágyul és mindent megenged neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!