1 éves szuka magyar vizslának hány kiló lenne az ideális súlya?
66cm a marmagassága, szóval nagyobb a papírforma szerint.
22.1kb
Az a helyzet, hogy szerintem sovány, ugyanis minden bordája kint van, a gerince is meg a csipoje.
Annyi tapot kap amennyit a táp zsákján ír.
Nem tudom, mond e valamit Wolfsblut, német premium marka.
Van egy máski kutyám is, Ő 9éves vizsla, kan. De nem emlékszem, hogy ilyen idősen hasonló vékony votl e vagy nem.
Meg nem tudom, hogy merjem e kicsit hízlalni, mert még fejlődik, nehogy megterhelődjenek az izuletei.
Itt van kép is meg egy rövidke cikk a kutya ideális súlyáról: [link]
Ír szetterem marja 64cm, ő 22kg-al az inkább vékony, sportos alkat, a szőre miatt neki nyilván nem látszódik a bordája, de érezhető és szép íves horpasza van, a combizmai enyhén kirajzolódnak, szóval igyekszem ezen a súlyon tartani, szerintem ez a testalkat az ideális neki. Mi kölyökkorában sokat szívtunk a kilókkal, tápanyag felszívódással, 1,5 éves koráig szörnyen gebe volt, nagyon aggódtam is érte, de mivel iszonyatosan mozgékony fajta, ráadásul sportolok is vele így utólag már nem bánom annyira, inkább legyen a nehezen hízó típus, mint gombócka.
Szerintem a táppal van a gond
Acana,Orijen,Hills próbald ki ezeket.
Az egyes válaszolóval értek egyet.
Felnőtt szuka a standard szerint 22-26kg. A tiéd még csak 1 éves, úgyhogy szerintem az adattal magával nem lenne gond, azzal már igen, ha kilátszanak a bordái és a gerincvonal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!