A kutyátok hosszabb úton (legalább 2 óra) hogyan utazik az autóban?
Nagytestű kutya, hátul utazik az anyósülésen biztonsági övvel és hámban, ilyesmihez hasonló védőhuzaton: [link]
A kocsiban teljesen nyugodt, nagyrészt alszik. Nem rajong különösen az autózásért, de tudja, hogy ott pihennie kell. Sokat járunk versenyre, ezért külön jó, hogy a kocsiban nyugton van, nem fárasztja le magát folyamatos izgéssel-mozgással, nézelődéssel, szerencsére teljesen magától pihenésre "használja" az autózást, ha nem így lenne, akkor tréningeztem volna rá. Ilyenkor egy 2-3 órás út alatt sem veszem ki, nem ébresztem fel, hagyom aludni. Egy 8-10 órás úton sem állunk meg fél óránként, ha látom, hogy mozgolódik, akkor kiszedem, de 2-3 órát simán kényelmesen kibír egy huzamban.
Azért kérdezed, hogy lehet e külföldre kicsempeszni a karanten miatt? Mindenképpen legyen beoltva, és tudom h rizikós, de mindenképpen biztonsági övezd be!!!!
Azt nem tudom hogy kell e nekik korona vírus teszt, de úgy tudom elég drága, lehet ezért kérdezted...de 2 hét karanten tuti kell ha lebuksz... Ja igen és vizet is vigyél meg talkat, mert a flakon öl nem nagyon tudja a miénk kiinni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!