Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindig mondják, hogy tiltani,...

Mindig mondják, hogy tiltani, büntetni kell a kutyát. De mi legyen pontosan ez a büntetés, hogy értse is?

Figyelt kérdés

Pl:

Ha séta közben rosszalkodik, vagy elkezdi ugatni a másik kutyát, aki szembejön, vagy húz.

2020. júl. 15. 21:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

Nos, az ilyen gondokkal bíró gazdáknak találták ki a kutyaiskolát.

Leírhatja itt neked sok ember, erélyesen szólj rá. Csakhogy nem biztos, hogy a te erélyes rászólásod elég meggyőző a kutyádnál. Egyszóval neten nem igazán lehet pontos megoldásokat adni .

2020. júl. 15. 23:37
 12/32 anonim ***** válasza:
32%
8-as: megneznem,hogy emeled fel az amstaffom a grabancanal fogva 😂😂😂 En csak meg rangatni tudom a nyakanal a bort. A kutya marad egyhelyben,mint a sozsak.
2020. júl. 15. 23:54
 13/32 anonim ***** válasza:
40%
8as vagyok, nincs gyakorlatom amstaffal az igaz, én csak apámtól próbálok ellesni praktikákat, neki mintha természetfeletti képessége lenne, másképp néznek rá az állatok alapból, talán mert nem fél...
2020. júl. 16. 00:00
 14/32 anonim ***** válasza:
75%

Kutyasuli.

Egy ilyen probléma sokkal összetettebb. Ha hívod, és nem megy, ráadásul otthon, ahol nincs elvonó inger, ott a kapcsolatotokkal is baj van. Nagy baj...

A kutyaverős, kutyabetörős, fojtós két idiótának üzenem: a németjuhászod nem azért támadott neked, mert másfele akart menni, hanem pont azért mert veréssel, erőszakkal neveled. Ez az eredménye, te hikomat. Erőszak erőszakot szül!

Másfele húzott, te belecsörrentettél egyet a nyakába fojtón, neki ez sok volt, ès mivel màr annyit verted meg terrorizáltad (meg mivel egy idióta vagy, valami szapis keveréked lehet csak, ideggyenge), ezért már szépen kialakítottad benne a félelmi agressziót. És mivel csak az agressziót látta, mikor fojtogattad, szabadulni akart, így csinálta az egyetlen dolgot, amit tudott szegény: támadott. Sajnálom, hogy nem járt nagyobb sikerrel... :(

2020. júl. 16. 08:40
 15/32 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó, a kutyám folyton mellettem van ha kint tevékenykedek az udvaron, ha leülök pihenni valahova mellém ül, a fejét az ölembe teszi vagy csak a hátamnak dől, de nagyon aranyos, a boltba is folyton elkísér, megvár akárhová megyek, nem adnám semmiért. Olyan mint egy barát, az egyik jó haverommal is volt, hogy majdnem szétvertük egymás arcát, de ha más bántotta volna biztos, hogy nem hagynám büntetlenül. Te más világban nőlhettél fel, nekem kicsit gyerekes és éretlen a te gondolkodásod.
2020. júl. 16. 09:09
 16/32 anonim ***** válasza:
28%
Hát, köszönöm a dícséretet, boomer! Büszkén vagyok éretlen és gyerekes, ha az érettség a kutya fojtogatását, verését és terrorizálását jelenti. Egyszer járjon "sikerrel" a 70-es évekbeli nevelésed... pfff... szegény kutyus :(
2020. júl. 16. 09:27
 17/32 anonim ***** válasza:
16%
Mert szegény kutyát mindenféle szarságra kényszeríteni jobb a jutalomfalatért, én azt nem tenném vele sosem, eléggé melagázónak tűnik, amúgy sem azért tartom, hogy értelmetlen dolgokra tanítsam. Láttál már terelőkutyát? Több száz méterre elszalad akár, hogy visszaterelje a nyájat, de nem megy oda a pásztorhoz jutalomfalatért könyörögni, látszik rajta, hogy élvezi amit csinál. A sok torzulásig tenyésztett kutyát pedíg olyan dolgokra kényszerítik amik fölöslegesek. Szerintem az én kutyám jobban kötődik hozzám, mint hozzád bármelyik is fog.
2020. júl. 16. 09:40
 18/32 anonim ***** válasza:
88%

Hahhh, ebbe belenyúltál, papa.

Pont terelőkutyám van, és egy pitem, és köszönik, el nem mozdulnak mellőlem. És nem azért, mert fojtogatom őket, meg verekszem a haverommal (te hülye vagy? Tényleg ez neked a program, hogy verekszel a haveroddal, wtf?!)

Köszönik szépen, mindketten hámon (is) és textilnyakörvön is szépen sétálnak, ahol törvényileg kötelező, egyébiránt póráz nélkül jönnek, és eszük ágában sincs másfelé menni, rámtámadni vagy elszaladni. :)

Buta vagy nagyon. :)

Szegény kutyád sajnálom. :(

2020. júl. 16. 09:47
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

A kutyám se pórázt se hámot nem látott soha. Nem kínzom vele, a kertben van helye futni és találkozni a többi kutyával ahányszor csak akar.

Milyen életed volt neked, kiheréltek vagy mi??? Nekem eléggé puhapö..nek tűnsz. Igen kölyök koromban az volt a program és jól éreztük magunk. :))))

2020. júl. 16. 09:56
 20/32 anonim ***** válasza:
15%

Össze ne vesszetek már a kutyanevelésen :)))

Akkor már inkább politizáljunk, ahhoz legalább mindenki egyformán jól ért, és ott lehet anyázni is :DDD

2020. júl. 16. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!