Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan szerezhetnék kiskutyát?

Honnan szerezhetnék kiskutyát?

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkozok azon, hogy kb. 3-4 vagy akár 5 év múlva legyen egy kutyám, de nem akarok menhelyit, mert nekem fontos az, hogy kb. Velem nőjön fel, internetről "venni" pedig nekem nem egy szimpatikus dolog.

Vannak olyan helyek, ahol vannak kiskutyák, nagyjából megfizethető áron?

2020. júl. 14. 12:57
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként pedig tökéletesen kielégítette a mozgásigényemet a karantén alatt a másik kutyám is, de miután bezártak az egyetemek, életbe lépett a homeoffice (azóta is tart), így ennél ideálisabb körülményt aligha tudtam volna elképzelni a kölyökkutyára, akivel a nap 24 órájában együtt tudok lenni nagyon hosszú ideig...

Meg is van az eredménye, remek kutyám van.

2020. júl. 15. 13:10
 42/46 A kérdező kommentje:
Még egy gyors kérdés, bocsi hogy beleszólok a vitába, de menhelyi kutyát át lehet nevezni, igaz? :D
2020. júl. 15. 16:12
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Persze, át lehet nevezni. :-) Én is átneveztem az enyémet, de nem is hallgatott az egyesülettől kapott nevére, én meg próbálgattam azokat, amik nekem tetszenek és szerintem illenek rá, és azt a nevet kapta, amire egyből felkapta a fejét.
2020. júl. 15. 16:43
 44/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm! ☺️❤️

Még azért várok vele pár évet, legalább addig amíg lesz egy saját lakásom :D

2020. júl. 15. 16:48
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Jó döntés. :-)

Addig is nézegetheted a menhelyeket, fajtamentéseket, nem árt, ha látod a munkásságukat, szimpatikusak-e (nekem van olyan menhely, aminek nagyon ellenszenves számomra a kommunikációja, pedig amúgy meg nagyon ismertek, csak van pár dolog, amit én másképp csinálnék), tenyésztőket kereshetsz.

2020. júl. 15. 16:59
 46/46 A kérdező kommentje:
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítőkész válaszokat ❤️ mindenkinek ment a zöldpipa 😊❤️
2020. júl. 15. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!