Mikor várható javulás a kutyámnál?
Egy - két naponta rájön a kutyámra az, hogy elkezd köhögni, illetve öklendezni egy pár másodpercig, majd elmúlik nála az egész, és úgy viselkedik mintha semmi nem történt volna.
Eléggé étvágytalan, viszont ugyanúgy aktív, nincs letörve sem, láza sincs.
Kenelköhögésre gyanakszom, ezért adtam neki egy negyednyi Augmentint, ami körülbelül 65 mg hatóanyagot tartalmaz, a kutyus súlyához mérve adtam neki a gyógyszert.
Mióta vagy állatorvos?
Ilyen ******* ****** ***** nak nem szabadna kutyát tartani.
Nekem is köhögött tavaly a kutyám. Nem pár naponta és nem pár mp-ig. 3 napon keresztül 3-5 óránként 10-20 percen át köhögött szipogott, majd megfulladt szegény. Utána javult. MERT ORVOSHOZ VITTEM ÉS MEGKAPTA A MEGFELELŐ KEZELÉST. Na az kennelköhögésnek nézett ki.....és mégse az volt. 100% hogy a tiednek se az a baja. Ha feleslegesen tömöd gyógyszerrel azzal csal ártasz neki.
Vidd orvoshoz!!!! Miért fáj az neked? Hogy megfelelően gondoskodj egy élőlényről aki iránt felelősséget vállaltál? Talán ha mindenki egy véleményen van magadban kéne keresned a hibát.
A kennel köhögésnél még az is valószínűvbb, hogy kaparja a torkát a por/pollen vagy felnyalja a port és amiatt köhint néha.
Egy kennel köhögéses kutya nem viselkedik úgy mintha "mi sem történt volna". Beteg. Ezért nem kéne főleg gyógyszerezned.
Ha azt hiszed baja van vidd orvoshoz és az megmondja mit szedjen.
Te ne mérgezd "mert rágugliztam" alapon a kutyát.
Az ugye azért megvan, hogy antibiotikumot max akkor adnak kennelköhöégesre, ha mondjuk már adott egy tüdőgyulladás miatta?
De nem gond, antibiotikumozd csak a kutyád ok és ész nélkül, hadd fejlődjenek szépen a multirezisztens baktériumok.
Lehet szívbeteg, lehet szívférges, lehet ezer dolog, ami nem kennelköhögés. Te nagyon okos, te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!