Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 éves drót szörű vizslám van...

Czímer Niki kérdése:

3 éves drót szörű vizslám van babéziás lett sajnos nem vettem észre pedig mindig figyelem. Kapja a injekciókat pontosan napi 3, infúziót 6-7 órán keresztül 3 napja de még semmi javulás. Van még esélyem?

Figyelt kérdés
Kapja a injekciókat pontosan napi 3, infúziót 6-7 órán keresztül 3 napja de még mindig véres a vizelete, nem eszik, bágyadt, fekszik, erőtlen. Inni viszont rengeteget iszik. Van még esélyem arra hogy ne veszítsem el? Mit

#vizsla #Babèzia
2019. nov. 19. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ez történt a kutyáddal! A babézia nagyon veszélyes betegség a kutyák számára, pláne, ha későn vesszük észre. Szurkolok Nektek!
2019. nov. 19. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. nov. 20. 05:33
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Hogy vagytok ma?

Nekem is volt babéziás a kiskutyám, mi időben észrevettük és 1 szuri már segített másnapra. Nagyon aggódtam :(

Remélem nem lesz baj nálatok sem!

2019. nov. 20. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Szorítok!!

Nekünk idős kutyusunknak lett ez a betegsége (tizen-akárhány éves volt, nem emlékszem), megvolt az étvágytalanság, véres pisi, bágyadtság... Felépült teljesen, igaz kellett neki idő, de utána még sok évig velünk volt.

Szorítok, neked fiatalabb kutyusod van, remélhetőleg felépül. ♥

Enni próbálj neki adni valami finomságot amit nagyon szeret, nekünk is mondta a doki hogy kvázi mindegy átmenetileg, hogy mit kap a kutya, ha megeszi és bent is marad, akkor jó, csak legyen energiája.

2019. nov. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!