Mikor várható javulás a kutyámnál?
Egy - két naponta rájön a kutyámra az, hogy elkezd köhögni, illetve öklendezni egy pár másodpercig, majd elmúlik nála az egész, és úgy viselkedik mintha semmi nem történt volna.
Eléggé étvágytalan, viszont ugyanúgy aktív, nincs letörve sem, láza sincs.
Kenelköhögésre gyanakszom, ezért adtam neki egy negyednyi Augmentint, ami körülbelül 65 mg hatóanyagot tartalmaz, a kutyus súlyához mérve adtam neki a gyógyszert.
#17 Ah, vártam már ezeket a nagy Petásokat, akik ha választaniuk kéne, hamarabb ölnének meg egy ismeretlen embert, mint egy állatot. Semmit nem tudsz rólam, sem arról, hogy hogyan bánok a kutyusommal, viszont hidd el, elég sok kutya irigyelné azt, ahogy bánva van vele. :D
Szerinted ha súlyos baja lenne, és szenvedne, nem vinném el állatorvoshoz? Igen, nincs felesleges 15 ezer forintom az állatorvosra, azért, hogy felírjon neki egy olyan gyógyszert, ami amúgy van nálam is itthon. Emészd ezt meg, vagy menj sírni a sarokba. Mást nem tudok javasolni. :D
Szerintem is vidd el állatorvoshoz, még ha tényleg kennel köhögése is van. Nem vesztes vele semmit, ha megnézik, azok akik értenek ehez. Amúgy, tényleg lehet egy csomó baja is, szív féregre is utalhat vagy bármi nagyobb bajra is. Nem felesleges az a pénz, főleg ha szereted a kutyád. Mi műtétre több, mint 100 ezret is ki adtunk. Azonban, a te esetedben, szerintem 5 - 7 ezer körül lenne. (állatorvos szerettnék lenni és valószínűleg az is leszek, és egy csomó jó ismerősöm is van a szakmában, úgyhogy tudom).
Foglalkozz a kutyáddal és nézed meg dokival.
Kérdésedre válaszolva, általában 2 hét mire kigyógyul, már ha tényleg az a baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!